Goss koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Koncerten er flyttet fra den 15. oktober 2021 (og før det den 19. marts 2021) til den 8. april 2022. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Goss har i løbet af de seneste år udviklet sig til at være én af de mest interessante nye artister herhjemme. En rejse, der startede i 2017, og som siden har budt på udsolgte koncerter og en europæisk support-tour for verdensstjernen Mura Masa. Samt ikke mindst optrædener på blandt andet Roskilde Festival og Heartland Festival. Rejsen fortsætter i 2021, hvor Goss tager på Group Therapy Tour. En tour, der denne aften bringer ham til VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Goss har i løbet af de sidste tre år været på jagt efter en konstant udvikling i sin musik. Målet har været at nå helt ind til mandens egen musikalske kerne og udtryk. Den 16. oktober i år udgav Goss debutalbummet “Group Therapy”. Det var på mange måder en foreløbig kulmination på hans rejse. En rejse, hvor Goss netop har formået af finde sin helt egen plads på den musikalske scene. Og det med et udtryk, der har givet genklang hos de største danske medier.

Fundet hjem

Da Goss udgav sit debutalbum “Group Therapy”, var det på mange måder som om, at Mads Damsgaard Kristiansen havde fundet hjem. Hjem til sit musikalske tilhørssted, der kombinerer det organiske med det digitale. Og et sted, som på magisk vis formår at blende følelser af nostalgi og fremtid sammen i et univers, som har fortryllet både fans og anmeldere landet over. Der er over én kam blevet kvitteret med topanmeldelser.

Det var derfor et spændt publikum, der trådte ind i den udsolgte Amager Bio i starten af november, hvor Goss spillede sin første egen headliner-koncert. Det var dog de færreste, der havde turde håbe på en koncert af den høje kaliber og med en så sjælden nerve og menneskelighed. En koncert, hvor Goss beviste, hvorfor musik i høj grad skal opleves live. Soundvenue gav koncerten fem stjerner og med ordene ”Goss demonstrerede uforlignelig vildskab og scenetække i Amager Bio”, er der ingen tvivl om, at både fans og musikelskere i den grad har noget at se frem til, når Goss indtager de danske scener på hans Group Therapy Tour.

Anmeldercitater

“Goss’ debutalbum bør cementere ham, som en af de mest spændende popkunstnere i Danmark.” (Soundvenue, fem hjerter til “Group Therapy”)

“Goss er overbevisende som både Fomo-plaget mand, eftertænksom romantiker, og den ensomme storby, cowboy, der kun lige holder sig selv oppe ved hjælp af slidstærke melodier i olietøndens bålskær. Sådan lyder en musiker, der efter eksperimenter og EP’er er ankommet til sin destination.” (Politiken, fem hjerter til “Group Therapy”)

hun_sagde

Der har siden 2018 været 72 unge kvinder tilknyttet SheCanPlay. Nu er både gamle- og nuværende medlemmer blevet udvalgt til at tage på tour som support med Goss. For nogle af pigerne vil det være deres første, offentlige koncert, for andre er det et led i en udvikling, der allerede er godt i gang. Fælles for dem alle er, at de spiller support for Goss i deres hjemby eller en by som de har en særlig tilknytning til, hvilket tæller alt fra Aalborg, Langeland og det meste af Sjælland. Talentet findes nemlig i hele landet og det bliver ekstra tydeligt på denne turne.

Links

Goss på Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
hun_sagde FaceBook
hun_sagde Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.