• Grumpynators koncert Atlas Aarhus
  • Superloader koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Grumpynators’ store styrke er deres rå og upolerede live-optræden. De kommer buldrende som en stor amerikansk V8’er med overbevisende energi, nerve og power, som hver gang smelter band og publikum sammen i en uforglemmelig koncertoplevelse. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Med sig har de deres helt egen form for rock ‘n’ roll kaldet motorbilly – et eksplosivt mix af hard rock, metal og rockabilly, som er tro mod 50’ernes rock ‘n’ roll. Der spilles med kontrabas i stedet for elbas.

Bandet har tidligere været på tour med både Volbeat og Magtens Korridorer, som spiller i Aarhus dagen efter. Ligeledes har både Christian og Jakob fra Grumpynators i flere tilfælde været gæstemusikere på Volbeats plader. På samme måde har Volbeats Rob Caggiano været gæstemusiker på Grumpynators’ seneste udgivelse “City Of Sin”.

Superloader
Superloader er et rockband fra København, der har en enkelt plade-udgivelse i ryggen. En plade, som indeholder singlen “Water Under The Bridge” feat. Johan Olsen. Efterfølgeren er indspillet i Hamborg og er lige om hjørnet. Bandet har eksisteret i næsten fire år og har næsten allerede besøgt de fleste spillesteder i landet. De er da også at finde på flere af de store festivaler i 2019.

Power Mode
Power Mode fra Randers åbner denne aften med en omgang uforfalsket punkrock i et energiniveau, hvor de færreste kan følge med.

Links
Grumpynators’ hjemmeside
Superloader på Facebook
Power Mode på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.