Haletudserne koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Emma Pilgaard (voc), Johan Jep (sax), Ida Brinch (trp), Tobias Stavngaard (trb), Johannes Mogensen (g), Camilla Lykkegaard (b), Magnus Lundsgaard (drm).

Jazzmusik i børnehøjde

Med numre, der handler om alt fra en mystisk kriblen og krablen under fødderne og en dejlig tur på legepladsen til historien om drillepinden Axelrandu, skaber Haletudserne et univers med plads til at udforske fantasien og leger dig med ind i en anden verden.

… Læs mere

 

Gennem jazzens rytmer og mange nuancer giver Haletudserne én lyst til at hoppe og danse, synge og lege med, når de står på scenen og giver den gas.

Musikken er komponeret af bandets trompetist, Ida Brinch, og bandet består af unge musikere fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Orkesteret var i 2019 nomineret til en Danish Music Award Jazz i kategorien Årets Børnejazznavn.

Links

Haletudserne på Facebook
Aarhus Jazz Festivals hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.