Hannah Wicklund & The Steppin Stones koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Koncerten er desværre aflyst grundet coronavirus. Købte billetter refunderes automatisk.

Amerikanske Hannah Wicklund & The Steppin Stones spiller klassisk rock ‘n’ roll med masser af saft og kraft. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Med den 23-årige sanger/sangskriver og guitarist Hannah Wicklund i front har Hannah Wicklund & The Steppin Stones allerede opnået mere, end hvad mange musikere med betydeligt flere år på bagen kan bryste sig af. Wicklund har således allerede spillet over 2.500 koncerter, indspillet tre album og optrådt på festivaler side om side med navne som Cage The Elephant, Tame Impala og Tom Petty And The Heartbreakers. Hun er dermed godt på vej til at blive det næste helt store navn inden for rock ‘n’ roll.

Meget er sket, siden bandet i 2006 blev dannet i South Carolina af den på det tidspunkt otte-årige Wicklund. På det tidspunkt var der covernumre af Janis Joplin og Neil Young på menuen. Spoler man tiden frem til nu, er Wicklunds seneste, selvbetitlede og selvfinansierede album blevet streamet mere end fire millioner gange. Samtidig har hun ikke færre end tre nye projekter i støbeskeen – herunder et nyt album, som hun i samarbejde med producer Phil Ek har indspillet i Seattle.

Wicklunds brusende guitarriffs fremført på hendes specialbyggede Anderson-guitar og kanaliseret ud via hendes Orange-forstærker sætter tonen for hendes udtryk ikke mindst live. Men kvindens vokale spændvidde og meget modne sangskrivning har været med til at sikre det seneste albums store succes. En succes, der har resulteret i en lang række attraktive festival-jobs. Wicklunds musikalske vision byder på et forfriskende fokus på rå og ægte følelser. Noget, der gerne får lytteren til at føle sig inspireret og tæt knyttet til kunstneren.

Links

Hannah Wicklund & The Steppin Stones’ hjemmeside
Facebook
Instagram
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.