Hasan Shah koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Aflyst! Hasan Shah har desværre set sig nødsaget til at aflyse koncerten – købte billetter refunderes automatisk.

14. november: Vi har fanget Hasan Shah til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Vind meet ‘n’ greet med Hasan Shah!

Du har mulighed for at vinde et meet ‘n’ greet med Hasan Shah, hvis du køber en billet til nærværende koncert senest den 14. november. På den måde deltager du automatisk i lodtrækningen. Vinderne får direkte besked og info om, hvordan arrangementet forløber. Har du allerede købt billet, deltager du også automatisk i konkurrencen.

I løbet af de seneste par år er Hasan Shahs ørehængende popnumre blevet spillet utallige gange i radioen og gennembruds-singlen “Tyveri” har med over 10.000.000 streams sikret den unge sanger platin.

… Læs mere

 

Som den nye, fremadstormende popstjerne har Hasan Shah været opvarmning for sit store idol Rasmus Seebach på sangerens “Verden Ka’ Vente”-tour rundt om i landet. Med sine to succesfulde singler sang Hasan sig i hjertet på Danmark, og kort tid efter var han igen på landevejen for at besøge nogle af landets helt store sommerfestivaler – blandt andre Spot Festival og Skanderborg Festival, men også Fredagsrock i Tivoli i selskab med Cisilia og Page Four.

Hasan Shah er nu klar til at præsentere sin første tour i eget navn til efteråret 2016, hvor han med nyt show besøger seks af landets største byer og deres spillesteder.

Interview med Hasan Shah
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Man kan forvente masser af energi og god stemning. Man kommer til at høre numrene på nye måder, og som noget helt særligt tager jeg en helt ny sang med, som kun kommer med på efterårstouren.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Jeg elsker at synge alle mine sange live for folk, men er der et nummer, som rammer noget specielt, er det “Lanterner” – en god pop-sang, som bandet spiller sindsygt godt, og som folk synger med på.”

Hvad er det bedste ved at være på turné?
“Det fedeste ved at være på tour, er, at der er tid til at møde alle de mennesker, der går og lytter til éns musik, snakke med dem og få taget billeder med dem og se glæden i deres øjne. Jeg elsker også timerne op til koncerten, hvor jeg får lov at hygge med mit band – vi spiller fodbold, finder på skøre lege og går tit rundt og ser os omkring i området, hvor vi spiller.”

Hvad er det bedste ved at vende hjem fra en veloverstået turné?
“At få slappet af i sofaen med en rigtig god film og is, for dét fortjener man efter en veloverstået tour.”

Hvad er dine planer for resten af 2016?
“Udover efterårstouren, er jeg i gang med en masse ny musik. Jeg skal spille til TV2 Playlisten 2016 til nytårsaften, og derfra skal jeg se frem til et forhåbentligt travlt år.”

Links
Hasan Shah på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.