HateSphere koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

2. februar: Vi har fanget HateSphere-guitarist Pepe til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Med knap 20 år på bagen er HateSphere én af metalmusikkens dominerende og mest rutinerede kræfter. Hverken farten eller ambitionerne er imidlertid sænket. Bandet turnerer til stadighed verden over og nåede i 2017 med opvarmning for Metallica samt optræden på Helviti-scenen på Copenhell et par foreløbige milepæle på den hjemlige scene. Opvarmningen for Metallica betød samtidig, at HateSphere skrev sig ind i historiebøgerne som den første artist til at spille en officiel koncert i den imponerende Royal Arena.

… Læs mere

 

Bandet har netop påbegyndt sangskrivningen til det 10. studiealbum. Nok har hovedkomponist Peter “Pepe” Lyse Karmark skiftet efternavn, men inspirationerne er fortsat en god blanding af 80’ernes hardrock, Florida dødsmetal, tidlig speed og thrash metal og naturligvis eurodance. Der er endnu ikke sat dato for udgivelsen af plade nummer 10, men den forventes at udkomme i løbet af 2018. Forsanger Esben “Esse” Hansen udtaler:

“Hastværk er lastværk. Vi tager den tid, vi synes, vores 10. plade kræver ikke blot at skrive, men i særdeleshed også at køre i stilling til at blive udgivet. Som et led i forberedelserne og som noget helt nyt og spændende for os vil vi afprøve nyt materiale ved vores danske koncerter i februar. Derudover har vi en masse fejringer, idet “Serpent Smiles And Killer Eyes” lige er fyldt 10 år, HateSphere og “The Sickness Within” har kobberbryllup til foråret, og sidst, men ikke mindst fylder EP’en “Something New, Something Old, Something Borrowed and Something Black” 15 år i 2018, og det vil altsammen sætte sit tydelige præg på en anderledes sætliste”.

Under fælles fane kommer koncerterne derfor til at hedde “Something New, Something Old, Something Borrowed, Something Live 2018”.

Interview med Pepe
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Vi vil spille et lidt anderledes og længere sæt, hvor vi finder nogle gamle klassikere frem, som vi ikke har spillet i mange, mange år – hvis vi overhovedet har spillet dem før. Så udover det sædvanlige spark i bollerne kan I også forvente noget helt anderledes. Vi ser i hvert fald voldsomt frem til det, da det også er et stykke tid siden, vi sidst har spillet i Aarhus.”

Hvad er dit forhold til aftenens øvrige optrædende?
“Jeg kender ikke så meget til dem musikalsk, men jeg ved, de kan deres kram og er meget aktive rundt omkring i landet.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har som altid en masse shirts med plus i hvert fald et enkelt helt nyt design også. Derudover har vi en masse vinyler med.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Det er nok “The Coming Of Chaos” fra “The Sickness Within”-albummet. Den har lidt af det hele – solo, fedt melodisk mellemstykke og et hårdtslående vers!”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Vi havde et forrygende show på sidste års Aalborg Metal Festival, så meget kan jeg fortælle. Ellers har vi brugt det sidste stykke tid på at skrive numre til vores næste album – det 10. i rækken.”

Hvordan vil du beskrive dine bandkolleger?
“Hmmm, unge af sind, gamle kroppe, haha!”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er dit yndlings – og hvorfor?
“Muse er stadig helt fantastiske live, selvom jeg ikke er så vild med deres nyere studiealbums. Jeg tænker, de har den helt rigtige balance mellem storladenhed og helt almindelig rockattitude, når de står på scenen. Samtidig er deres visuelle sceneshow helt vildt.”

Hvordan vil du beskrive jeres kommende album?
“Det er godt, haha. Det er ikke færdigskrevet endnu, men numrene lyder spændende og dejligt friske. Jeg kan lide stemningen i dem, og endnu engang føler jeg, vi har været gode til at prøve en del ting af, som vi ikke er så vant til at prøve.”

Hvad er jeres planer for foråret og sommeren?
“Om en tre uger tager vi en uges tid til Japan og spiller tre shows derovre. Derefter skal vi have færdigskrevet pladen, have indspillet lidt, og så vil vi også se, om vi kan få lidt flere shows presset i kalenderen inden sommeren. Vi forhandler lige nu med Kina om at komme derover igen, men intet er bekræftet endnu.”

Links
HateSpheres hjemmeside
Facebook
YouTube
Instagram
Twitter
Wrath Of Belial på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.