• Hatesphere koncert VoxHall Aarhus
  • All Trays For Venom koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

26. januar: Vi har fanget Hatesphere-guitarist Pepe til en kort snak om koncerten – læs mini-interviewet længere nede.

Det danske metalband Hatesphere er aktuelle med deres 9. studiealbum og rammer i den forbindelse Inspired By Music Festival.

… Læs mere

 

Hatesphere blev dannet i Aarhus af guitarist Peter ”Pepe” Hansen i 2000. Bandet dominerede hurtigt den danske metalscene og satte samtidig en ny standard indenfor thrash metal både i Danmark og i udlandet. Hatespheres første tre albums var inspireret af 80’ernes hard rock og tidlig Florida death metal. ”Hatesphere”, ”Bloodred Hatred” og ”Ballet Of The Brute” opgraderede bandets status fra lokal sensation til en af Europas mest spændende up-and-coming thrash-kvintetter. Hatesphere turnerede Europa med The Haunted i 2003 og med Exodus i 2004 og vakte opmærksomhed på festivaler som Wacken Open Air, With Full Force og Hellfest. Bandet har i skrivende stund netop udgivet deres 9. studiealbum, der har fået titlen “New Hell”.

Mini-interview med Pepe
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Som altid, når vi spiller, et godt skud energi, et par spark i skridtet og højt humør på scenen og i salen. Vi har brugt nærmest hele julemåneden i selskab med Soilwork på de europæiske landeveje, og vi vil umiddelbart sige, at vi er i meget god form. Forvent jer et tight og godt sammensat sæt, hvor vi krydrer med ikke mindre end fire nye numre. Vi glæder os.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har vores to spritnye shirt-designs med, to girly designs til de smukke piger, en enkelt zipper, og så har vi genoptrykt vores legendariske “Drink beer with HateSphere”-bælter, som vi også har med. Derudover lidt småting som musemåtter, patches og tre nye sticker-designs – og selvfølgelig vinyler og CD’er til den store guldmedalje. Der skulle være noget for enhver smag.”

Hvad er jeres yndlingsnummer at fremføre live?
“Det afhænger helt af personen, du spørger. Vi har vores helt personlige favoritter – og hadenumre – men for mig er det numre som “The Coming Of Chaos”, “Floating” og den helt nye “Lines Crossed Lives Lost”, der rykker fantastisk.”

Hvad er det bedste ved at være på turné?
“Det er naturligvis at få lov til at sparke røv 21 dage i træk på forskellige scener i Europa, møde en masse nye mennesker (fans som musikere/crew) og ikke mindst at få besøgt en masse kaffebarer og få smagt en masse forskellige kager, haha. Nårh ja, og at drikke lidt i bussen og høre højt heavy er heller ikke helt dumt.”

Hvad er det bedste ved at komme hjem fra en veloverstået turné?
“Det er at se min skønne familie igen og spise mig fed i julemad. Og så er det en god følelse, at man har leveret en god vare og et givet et godt indtryk over for dem, man har været afsted med og har spillet for.”

All Trays For Venom
Aarhusianske All Trays For Venom (billedet) dyrker den aggressive, melodiske og fængende stil og er kendt for velproducerede, ærlige sange og overbevisende live-performances. Bandet har efterhånden markeret sig og sat foden solidt ned i den danske metalmuld.

The Arcane Order
Hele syv år er gået siden The Arcane Orders forrige anmelderroste album “In the Wake Of Collisions” udkom på Metal Blade Records. Nu er bandet endelig tilbage med deres tredje album “Cult of None”, som er udgivet af tyske Massacre Records. The Arcane Order huser folk, som nu eller tidligere har begået sig i bands som Invocator, Hatesphere, Raunchy, Amaranthe, Autumn Leaves, Submission og Aphyxion. Stilen er hårdtslående, episk og melodisk metal som tager udgangspunkt i såvel døds-, thrash- som black metal.

Inspired By Music Festival
Atlas & VoxHall præsenterer en fem dage lang festival, der i perioden 26.-30. januar 2016 byder på musik inden for kategorierne Heavy, Jazz, Rock, Urban og World. Festivalen, der helt nærliggende udspiller sig på Atlas og VoxHall, er helt og aldeles gratis og er kulminationen på hele Inspired By Music-forløbet, der i 2015 har budt på både avis-udgivelser og anderledes musik-arrangementer. I den næsten-månedlige Inspired By Music-avis har man kunnet læse interviews med en række prominente Aarhus-personligheder, og rundt omkring i byen har det været muligt at opleve koncerter i anderledes rammer. Og nu rundes hele projektet altså af med et brag af en festival med både lokalt og internationalt snit. Den står blandt andet på fem højkvalitets-hovednavne, der alle er ypperlige repræsentanter for den kategori, de nu en gang er eksponenter for.

Links
Hatespheres hjemmeside
Hatesphere på Facebook
Hatesphere på YouTube
Hatesphere på Instagram
Hatesphere på Twitter
All Trays For Venom på Facebook
The Arcane Order på Facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.