• Heaven koncert Atlas Aarhus
  • Nate Wooley koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

15. februar: Vi har fanget Heaven-saxofonist Henrik Pultz Melbye til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Tromme-/sax-duoen Heaven er en relativt ny kollaboration mellem to erfarne herrer, der har rumsteret på den danske og europæiske scene for improviseret musik de sidste 10 år – nemlig saxofonisten Henrik Pultz Melbye og den norske trommeslager Ole Mofjell. Denne aften på Atlas flankeres de af den amerikanske trompetist Nate Wooley.

… Læs mere

 

Heaven, der udgiver deres debutalbum til september på Clean Feed Records, er intens, hurtig og høj improvisation. Sammen udforsker Melbye og Mofjell de allermørkeste afkroge af europæisk improvisation.

Nate Wooley er blevet én af de mest efterspurgte trompetister på den blomstrende Brooklyn-scene for jazz, improvisation, støj og ny musik i det hele taget. Han har regelmæssigt optrådt med ikoner som John Zorn, Anthony Braxton, Eliane Radigue, Ken Vandermark, Fred Frith, Evan Parker og Yoshi Wada. Derudover har han samarbejdet med nogle af sin generations mest lysende talenter – eksempelvis Chris Corsano, C. Spencer Yeh, Peter Evans og Mary Halvorson.

Interview med Henrik Pultz Melbye
Hvad kan publikum forvente koncerten?
“Hvis man forventer noget specifikt, bliver man sikkert skuffet! Hvis man helst vil undgå at blive skuffet, skal man i stedet gå ind med åbent sind, og så skal man nok blive følelsesmæssigt påvirket på den ene eller anden måde.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har plader med. Mange plader. CD’er, vinyler og kassettebånd. Nate har en enestående diskografi, som er værd at checke ud!”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Det ved vi først, når vi har spillet koncerten. Musikken opstår i nuet og uden aftaler.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Ole og jeg, som udgør Heaven, har spillet mange koncerter sammen som duo, men aldrig med Nate, før vi mødte ham i Oslo i tirsdags. Vi har nu spillet to koncerter, og det er tydeligt at mærke, at vores sammenspil gror og udvikler sig for hver koncert.”

Links
Nate Wooleys hjemmeside
Facebook
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.