Heimatt koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Den 22. september udkom Heimatts andet album ”The Greatest Story”, som opfølger på debutpladen ”With You I Will Dance All The Way Through The Night. I Will Tie Your Hands And Go Blind. If You Just Let Me.”, der udkom i 2015, og som modtog pæne anmeldelser (5/6 Alt For Damerne, 4/6 Gaffa).

… Læs mere

 

Siden 2014 har Magnus Grilstad under sit alias Heimatt udgivet en EP og et debutalbum – to udgivelser, der har sendt den unge dansk/norske musiker og hans band på flere turnéer i Danmark, en opvarmningstour for Rasmus Walter og længere turnéer syd for grænsen samt budt på massive festivalsomre, som har sendt Heimatt forbi Roskilde Festival, Spot Festival (x2), Reeperbahn Festival, Tallinn Music Week, SmukFest, Musik i Lejet, Trailerpark Festival og Danmarks Grimmeste m.fl.

Helt fra start er det gået utrolig hurtigt for den unge Grilstad – fra den første øver med bandet til en booking på Roskilde Festival og en pladekontrakt med Playground Music var i hus, gik der 6 måneder. Efter to år med næsten 100 koncerter i ind- og udland var der brug for ro til at finde ud af, hvilken retning projektet skulle tage, og der er da også sket meget rent musikalsk for den dansk/norske artist – hvor det før var den moderne indie/folk, som Heimatt dyrkede, så har musikken nu bevæget sig over i en mere elektronisk og poppet retning, mens Heimatt har bibeholdt den store organiske lyd, der har gjort ham og bandet til en festivaldarling.

Nu er Heimatt klar til at drage ud på sin første længere headlinertour, når Magnus til februar tager landet rundt med sit seks mand store band.

Links
Heimatt på Facebook
SoundCloud
Instagram
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.