Om koncerten

Hej Søster Fest rykker i år til smilets by, for at hylde inklusion og forskellighed på den danske musikscene. Du er inviteret, når det farvefulde festfyrværkeri af et musikkoncept rykker fra København til Aarhus den 8. oktober i anledning af Music City Aarhus 2022. VoxHall er klar til at huse en helstøbt musikalsk aften i søstersolidaritetens tegn, hvor du kan være med til fejringen sammen med navne som Anne Linnet, AySay, Rebecca Lou, Annika Aakjær, Ravi Kuma og Dopha.

… Læs mere

 

I efteråret 2019 satte sangerinden Fallulah for første gang strøm til en drøm, som hun længe havde gået med, og den første Hej Søster Fest blev en realitet. Her fik et forskelligartet udvalg af den bugnende talentmasse den hyldest, som den fortjente med arrangementet Hej Søster Fest. Men det er samtidig blevet til et nyt samlingspunkt, hvor kvinder og andre kønsminoriteter musikalsk bakker hinanden op. Det er nemlig fællesskabet og plads til forskellighederne, der er i front når Hej Søster Fest endnu engang løber af stablen – og denne gang i Aarhus.

Derfor kan du den 8. oktober glæde dig til seks stærke acts, der genremæssigt spænder vidt. Glæd dig til blandt andre til den kompromisløse Rebecca Lou, den skarpe og lyriske Annika Aakjær og den betagende AySay der har talent for at blande tyrkisk, kurdisk og dansk kultur i en anatolsk psykedelisk fest med nordiske melodier. Og glæd dig til Ravi Kuma, der kan spille taget af en åben himmel, Dopha, der kan forføre dig med poprock med skarp personlighed og ikke mindst ikonet Anne Linnet, der denne aften er på hjemmebane i Aarhus.

Links

Hej Søster
Hej Søster FaceBook
Hej Søster Instagram
Rebecca Lou
Rebecca Lou FaceBook
Rebecca Lou Instagram
Aysay
Aysay FaceBook
Aysay Instagram
Annika Aakjær
Annika Aakjær FaceBook
Annika Aakjær Instagram
Ravi Kuma FaceBook
Ravi Kuma Instagram
Dopha FaceBook
Dopha Instagram
Info om handelsbetingelser

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.