Helgi Jonsson koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Der er kun få billetter tilbage til koncerten..!

Featuring Tina Dickow og Vocal Line.

Islandske Helgi Jonsson spiller netop nu for fulde huse med Tina Dickow på hendes turné med albummet “Fastland”. Et album, som Helgi har produceret, ligesom han har gjort det med Dickows foregående tre album.

… Læs mere

 

Nu annoncerer han, at hans eget femte studiealbum “Intelligentle” udkommer den 15. marts, og at han spiller de fire største danske byer i eget navn i september. Denne aften gælder det VoxHall i Aarhus. Islændingen med den store stemme spiller selv på klaver, guitar og trækbasun, og med sig ved koncerterne har han Tina Dickow på vokal, guitar, trommer og “lyde”.

“Vederkvægende vellyd,” skrev Gaffa i sin fem-stjernede anmeldelse af Helgi Jonssons sidste koncert i Aarhus.

Fra det kommende album kan man allerede nu se en storslået video til sangen “Lofa Mér”, og i dag udkommer videoen til sangen “Hundred Miles”. Begge med stærk brug af den islandske natur, som også gennemtrænger Jonssons musik.

Vocal Line

Det aarhusianske kor Vocal Line har før optrådt med både Jonsson og Dickow. De giver koncerter på Island midt i september, hvor parret medvirker, og i forlængelse af disse kommer de forbi VoxHall og synger med på nogle Helgi-sange, ligesom de giver den version af Tina Dickows “True North” (en sang om Island og om Helgi), som de for nylig vandt Eurovision Choir med.

Links
Helgi Jonssons hjemmeside
Facebook
Instagram
YouTube
Tina Dickows hjemmeside
Vocal Lines hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.