Om koncerten

14. november: Vi har fanget Hinds til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Carlotta, Anna, Ade og Amber startede en regulær fest på dette års Roskilde Festival, da de optrådte med deres charmerende garagerock. Fangede du dem ikke på Pavilionscenen, har du nu muligheden for at opleve den Madrid-baserede kvartet på VoxHall til november.

… Læs mere


Hinds har præsteret at skabe en nutidig lyd med deres 60’er-baserede rock. Debutalbummet ”Leave Me Alone” udkom i januar i år, og her er der godt smæk på guitar og tromme, når forsangerinder Carlotta og Ana står i front med charmerende og ungdommelig attitude på sange med humoristiske titler som ”Warts” og ”Fat Calmed Kiddos”. Hinds siger selv, de er inspireret af blandt andre Mac Demarco, der også er en kunstner med en nutidig retrolyd og humor i sin musik.

Før der var Hinds, var der Deers – en duo, som Carlotta og Ana formede tilbage i 2011. I 2014 kom et andet band med samme navn efter dem, og navnet blev ændret til Hinds, der betyder kvindelig hjort. Samme år blev to til fire, da Ade og hollandsk-fødte Amber kom til på henholdsvis bas og trommer. Siden har bandet udgivet et fuldlængdealbum og turnéret med bands som The Libertines, The Vaccines og Black Lips.

Alt, hvad de fire spanske kvinder i Hinds rører ved, bliver lovprist af internationale musikmedier som Pitchfork og NME. Medierne anmeldte debutalbummet med roser og henholdsvis 7,5 ud af 10 og 4 ud af 5 stjerner. Der er altså lagt op til en god gang rock med charme galore, når de fire kvinder besøger Voxhall til november.

Interview med Hinds
What can the audience expect from the show?
“A memorable show. It’s our last tour in Europe with the first album!”

What merch do you bring?
“So much! Amazing t-shirts, sweaters, LP’s, CD’s, tote bags, posters… And as we always say, we never have time to sell merch online so if you want something, it’s now or never :)”

Which song do you prefer performing live?
“It depends on how the audience is living the show… If it’s a wild show “San Diego” and “Davey Crocket” are always the best but if it’s a silent crowd where everyone’s enjoying music, then “Garden”.”

What is the best thing about being on tour?
“Playing.”

What is the best thing about returning from a successful tour?
“Talking about it at home.”

What are your plans for the rest of 2016?
“Writing and recording a new album!!! :)))”

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.