• Hjalmer koncert VoxHall Aarhus
  • Soels koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

OBS: Koncerten udsættes til den 29. januar 2021.

Allerede købte billetter er naturligvis gældende til den nye dato. Ønskes købte billetter refunderet er billetkøber per mail adviseret om, hvordan dette gøres.

Én ting er sikkert – Hjalmer ligger ikke på den lade side. I februar spillede han for fulde huse på landets spillesteder, og efterfølgende drog han på en lang sommerturné. En turné, som blandt andet bragte ham forbi Roskilde Festival og Smukfest. Nu har den 24-årige musiker fuld gang i sin stort anlagte duo-tour. En tour, som omfatter en lang række udsolgte koncerter over hele landet. Alt i mens er det lykkedes Hjalmer at finde tid til at færdiggøre sit debutalbum ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”. Og han er nu klar til endnu en landsdækkende albumturné i 2020. Denne aften gæster han VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

”Albummet består af sange om stor ensomhed og stor sorg og følelsen af at sidde alene og ikke vide, om man kan overskue at stå op igen næste dag. Sange om stor kærlighed og stor vilje til at leve og blive ved med det. Sange, som kommer fra håbet om, at i morgen alligevel bliver bedre. Nu glæder jeg mig bare til, at de skal ud og leve, og jeg glæder mig til at høre folk skråle med, udtaler Hjalmer.”

Hans massive popularitet rækker desuden langt udover de danske spillesteder. I sommer modtog han sin første guldplade for sin debut-ep ”Skabt Til At Være Ung”. Og med mere end 25 millioner afspilninger på Spotify har Hjalmer positioneret sig som ét af de mest fremtrædende nye navne i Danmark.

Når Hjalmer træder op på scenen, er han i sit rette element. Han er særlig kendt for sit fængslende nærvær og publikumstække. Hans live-optrædener har blandt andet ført til en nominering i kategorien Årets Nye Danske Livenavn til Danish Music Awards i 2019. Herudover prisen for Årets Nye Navn til Zulu Awards og Årets Solist til Gaffa-Prisen samme år.

Soels

Soels med det borgerlige navn Søren Emil Lunøe Schiødt debuterer i løbet af foråret 2020. Musikken kan beskrives, som hvis Daniel Caesar og Shawn Mendes havde en bromance med Justin Timberlakes falset på besøg. Soels er sangskriver, musiker og producer og bruger sit talent til at skabe musik med meget kompetente legekammerater, der bl.a. inkluderer Vasco (Scarlet Pleasure, MØ, Soleima), Emil Lei (Ea Kaya, Rasmus Walter, Hjalmer) og Jamie Hartmann (Rag’n’Bone Man, Celeste, Louis Tomlinson). Soels har tidligere været en del af bandet Complexity, og senere den ene halvdel af Krystalsøn – i øvrigt sammen med Sebastian Wegener, der er sanger i bandet Joyce. Krystalsøn var en del af artistkollektivet Citadel. De sidste par år har Soels udviklet sit soloprojekt, hvor det altid er ham, der er hovedsangskriver og skaber af musikken. Det er så at sige ham, der er chefkokken, og de andre bringer vinen og garnituren. ”Det er vigtigt for mig, at mine sange fungerer både i et stramt produceret univers, men lige så vel på akustisk guitar og klaver”, siger Soels, som i øvrigt lufter sange fra kommende udgivelser og album, når han i marts og april varmer op for Hjalmer.

Links

Hjalmer på Instagram
Facebook
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.