Hjalmer koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

OBS: Koncerten den 28. marts 2020 udsættes til 29. januar 2021.

Købte billetter til koncerten den 28. marts 2020 er naturligvis gældende til den nye koncert den 29. januar 2021. Anvisninger omkring evt. refundering af billetter til koncerten den 28. marts 2020 er tilsendt billetkøbere per mail.

Én ting er sikkert – Hjalmer ligger ikke på den lade side. I februar spillede han for fulde huse på landets spillesteder, og efterfølgende drog han på en lang sommerturné. En turné, som blandt andet bragte ham forbi Roskilde Festival og Smukfest. Nu har den 24-årige musiker fuld gang i sin stort anlagte duo-tour. En tour, som omfatter en lang række udsolgte koncerter over hele landet. Alt i mens er det lykkedes Hjalmer at finde tid til at færdiggøre sit debutalbum ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”. Og han er nu klar til endnu en landsdækkende albumturné i 2020. Denne aften gæster han VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

”Albummet består af sange om stor ensomhed og stor sorg og følelsen af at sidde alene og ikke vide, om man kan overskue at stå op igen næste dag. Sange om stor kærlighed og stor vilje til at leve og blive ved med det. Sange, som kommer fra håbet om, at i morgen alligevel bliver bedre. Nu glæder jeg mig bare til, at de skal ud og leve, og jeg glæder mig til at høre folk skråle med, udtaler Hjalmer.”

Hans massive popularitet rækker desuden langt udover de danske spillesteder. I sommer modtog han sin første guldplade for sin debut-ep ”Skabt Til At Være Ung”. Og med mere end 25 millioner afspilninger på Spotify har Hjalmer positioneret sig som ét af de mest fremtrædende nye navne i Danmark.

Når Hjalmer træder op på scenen, er han i sit rette element. Han er særlig kendt for sit fængslende nærvær og publikumstække. Hans live-optrædener har blandt andet ført til en nominering i kategorien Årets Nye Danske Livenavn til Danish Music Awards i 2019. Herudover prisen for Årets Nye Navn til Zulu Awards og Årets Solist til Gaffa-Prisen samme år.

Links

Hjalmer på Instagram
Facebook
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.