Holm koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Velkommen tilbage!
 
Vi fejrer genåbningen med at invitere til gratis koncert med Holm på torsdag d. 03. februar.
Dørene åbner kl. 20.00 og vi glæder os til at se jer igen på VoxHall.
 
Vi sørger for masser af håndsprit og højt humør. Desuden holder vi også vores kapacitet nede på 350 publikum, så der er plads til alle.

Den 12. november albumdebuterede aarhusianske Holm med “Why Don’t You Dance”.

… Læs mere

 

Bag kunstnernavnet Holm gemmer sig én af den aarhusianske rockscene og -undergrunds mest toneangivende skikkelser det seneste årti, Mikkel Holm-Silkjær. Foruden sit Holm-alias er han også frontmand i bandet Yung og tidligere medlem af de nu hedengangne undergrundssensationer Happy Hookers For Jesus og Urban Achievers.

Debutalbummet “Why Don’t You Dance” har været undervejs i tre år og byder på på 10 fantastisk dejlige guitarrocksange med masser af iørefaldende melodier og hooks.

Et frirum

Debutalbummet er optaget af bandkammeraten Tobias Guldborg Tarp fra Yung, som store dele af verden beundrer og hiver i. Det giver masser af travlhed, hvortil Holm bliver et frirum. Det lader sig høre i de fantastisk fængende og let-legesyge sange. Om arbejdet med Holm har Holm-Silkjær selv sagt: ”When I write songs for Holm, I’m single! It feels like a playground; to me, it’s all about having fun.”

Sjov til trods så mødes lytterne på “Why Don’t You Dance” af de mest personlige sange, Holm-Silkjær nogensinde har skrevet. ”These are the most honest words I’ve ever written, and I’m nervous about exposing myself with them, but the process was very therapeutic. I learned a lot about myself.” Og den 12. november kan alle lære Holm-Silkjær bedre at kende, når han og hans fem mand høje band Holm gæster VoxHall.

Trader

Trader er et rockband fra Århus. Bandet spiller ærlig og ligefrem rockmusik med tråde til 90’er bands som Dinosaur Jr. og Pavement. Lyden er rå men inderlig og fuld af gode melodier og støjende guitar. Teksterne omhandler kærlighed og venskab, ofte med interne relationer som udgangspunkt.

Links
Holm på Facebook
Holm på Twitter
Holm på Bandcamp
Trader FaceBook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.