Holm koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Den 12. november albumdebuterer århusianske Holm med ‘Why Don’t You Dance’, og giver samme dag giver han og band koncert på VoxHall.

… Læs mere

 

Holm
Bag kunstnernavnet Holm gemmer sig et af den århusianske rockscene og -undergrunds mest toneangivende skikkelser det seneste årti, Mikkel Holm-Silkjær, som foruden sit Holm-alias også er frontmand i bandet Yung og tidligere medlem af de nu hedengangne undergrundssensationer, Happy Hookers For Jesus og Urban Achievers.

Den 12. november, samme dag som koncerten på VoxHall, udgiver Holm sit debutalbum ’Why Don’t You Dance’. Det nye album har været undervejs i tre år og kommer til at byde på 10 fantastisk dejlige guitarrocksange med masser af iørefaldende melodier og hooks. Den første single udgives i dag, den 24. august, og vil blive fulgt op ad yderligere to i september og oktober.

Debutalbummet er optaget af bandkammeraten Tobias Guldborg Tarp fra Yung, som store dele af verden beundrer og hiver i. Det giver masser af travlhed, hvortil Holm bliver et frirum – og det lader sig høre i de fantastisk fængende og let-legesyge sange. Om arbejdet med Holm har Holm-Silkjær selv sagt: ”When I write songs for Holm, I’m single! It feels like a playground; to me, it’s all about having fun.”

Sjov til trods, så mødes lytterne på ’Why Don’t You Dance’ af de mest personlige sange, Holm-Silkjær nogensinde har skrevet: ”These are the most honest words I’ve ever written, and I’m nervous about exposing myself with them, but the process was very therapeutic. I learned a lot about myself.” Og den 12. november kan alle lære Holm-Silkjær bedre at kende, når han og hans fem mand høje band Holm gæster VoxHall.

Links
Holm på Facebook
Holm på Twitter
Holm på Bandcamp
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.