Om koncerten

Horned Almighty spiller blackmetal med både punkede og tonstunge elementer, mens Crocell gør sig i rå og kraftfuld dødsmetal.

… Læs mere

 

Om Horned Almighty
Horned Almighty blev dannet af S. og Hellpig i 2002, men blev kort efter udvidet med trommeslageren Harm. Bandet albumdebuterede med “Black Metal Jesus” i 2005 og udgav yderligere to plader, inden det i 2010 gjaldt den ekstraordinært hyldede “Necro Spirituals”. Horned Almighty er ikke mindst kendte og berygtede for deres ekstremt medrivende sceneshows og har da også spillet på festivaler og spillesteder over store dele af Europa. Her i efteråret 2014 er gruppen klar med deres femte album, “World Of Tombs”, som bandet selv betragter som karrierens vigtigste værk. Foruden de tre nævnte udgøres Horned Almighty anno 2014 også af bassisten Haxen.

Om Crocell
Crocell blev dannet i 2007 og udgav deres debutalbum “The God We Drowned” året efter, hvor bandet i tilgift modtog prisen for “Metal Talent Of The Year” ved Danish Metal Awards. I 2011 udkom toeren “The Wretched Eidola”, mens det i 2013 gjaldt album nummer tre, “Come Forth Plague”, der blev til med hjælp fra gruppens nye og nuværende sanger Asbjørn Steffensen. Det at spille live er Crocells helt store drivkraft, og bandet går da også for at give usædvanligt stærke og dedikerede koncerter – som en helt naturligvis forlængelse af dette har gruppen da også gentagne gange turneret rundt omkring i Europa.

Om Tongues
Tongues er et aarhusiansk death/black-band (med enkelte doom-elementer), som blev startet i 2012 af Thorbjørn og Qvortrup. Debut-ep’en “Thelésis Ignis” er netop blevet udgivet af italienske I, Voidhanger Records.

Links
Horned Almightys hjemmeside
Horned Almighty på Facebook
Crocells hjemmeside
Crocell på Facebook
Tongues på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. c.lindhal@gmail.com

    Talentfuld larm

    En perfekt aften med både black og død.