Hudna koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Hudna er Danmarks svar på grænsebrydende kreativitet og musikalsk nytænkning indenfor nordisk folk/hybrid. Bandet er fra Aarhus, og medlemmerne i trioen har rødder i Norden, Anatolien og Mellemøsten. Ved at tage udgangspunkt i deres musikalske forskelligheder skaber Hudna en ny lyd, som bedst kan beskrives som nyfortolkning af tyrkiske folkemelodier sammensmeltet med nordisk folk og psychrock.

… Læs mere

 

Hudna har hurtigt opnået anerkendelse. De udgav deres første single i 2013 og modtog kort efter en Danish Music Award World (DMA). Deres selvbetitlede debutalbum udkom i 2014, der samme år udmøntede sig i endnu en DMA World-triumf. Hudna har spillet på både de små og store festivaler og spillesteder i Danmark samt i Sverige og Norge . I marts 2017 udgav bandet deres seneste album, “Kaynasma”, som betyder inklusion – pladen fik flotte anmeldelser; eksempelvis skrev Bands Of Tomorrow som følger:

“Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Hudna i øjeblikket er et af landets vigtigste world-navne. Det er “Kaynaşma” blot med til at slå fast. Men jeg vil gå så langt at sige, at Hudna i øjeblikket bør opfattes som et af landets vigtigste navne. Punktum.”

Links
Hudnas hjemmeside
Facebook
Vinterjazz’ hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.