Huerco S. koncert Tape Aarhus

Om koncerten

Amerikanske Huerco S. kreerer varm, tranceskabende og indbydende musik af den legesyge slags og hører til ambientmusikkens mest interessante navne.

… Læs mere

 

Huerco S. har som producer udgivet musik siden 2011 på blandt andet Proibito og Opal Tapes. Mens flere af hans tidligere EP’er kan kendetegnes ved en mere kluborienteret lyd, har han for alvor markeret sig i løbet af 2016 i en udforskning af ambientmusikkens muligheder. Det kom for alvor til udtryk på det anmelderroste album “For Those Of You Who Have Never (And Also Those Who Have)”, der blev efterfulgt af endnu et album samme år, båndudgivelsen QTT4 for Quiet Time Tapes. Med disse udgivelser har Huerco S. markeret sig som et af den nyere tids mest interessante navne inden for ambientmusikken med en kompositionel tilgang, der er alt andet end søvndyssende på trods af de kendetegn, som ofte gør sig gældende på godt og ondt for genren. Med sin legesyge tilgang til kompositioner på især “For Those of You (…)” og sin varme og tranceskabende lyd formår Huerco S. at formidle et musikalsk spektre, der i manges øjne har karakter af en nichegenre, på en enormt indbydende måde.

F/H
Bag F/H gemmer sig Frederik Heidemann, der senest spillede på TAPE i forbindelse med SPOT festival. F/H har de sidste år optrådt med adskillige konstellation til koncerter og udstillinger. Hans musik er et syntetisk sammenbrud, der drager inspiration fra minimalistisk komposition, kollagemusik og trancetradition. Dekonstruerede lydbilleder der samles på ny i en vekslen mellem bevægelse og stilstand.

Links
Huerco S. på SoundCloud
Huerco S. på Facebook
F/H på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.