• Huldre koncert VoxHall Aarhus
  • Huldre koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

15. marts: Vi har fanget Huldre-violinist Laura Emilie Beck til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Efter 10 fabelagtige år med scener sprunget i skov og kvad om død, kærlighed og knogler har Huldre taget den svære beslutning at takke af og gå hvert til sit.

… Læs mere

 

Huldre takker af med manér og inviterer i den anledning til afskedsmjød og -dans på VoxHall i Aarhus. Det bliver et overflødighedshorn af mjød, dans, fest, kogler og knogler, og bandet glæder sig til at møde lige netop dig til en sidste svingom og fælles skål.

For at markere begivenheden spiller Huldre både et “Tusmørke”-sæt og et sæt fra “Intet Menneskebarn”. Derudover byder aftenen på forskellige overraskelser og andet underholdning samt DJ til at holde festen kørende.

Det bliver en regulær Huldrebuffet så kom og tag en sidste kædedans, bund en sidste mjød og kast dine sidste horn.

Interview med Laura Emilie Beck
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Halvgamle mennesker, der giver den så meget gas som muligt, mens de spiller musik omgivet af masser af afskårne træer fra lokal-området – næsten lokalområdet i hvert fald! Og så kan man nok med allerhøjeste sandsynlighed forvente, at vi spiller lige præcis dét nummer, publikum elsker højest!”

Hvad har I med af merch?
“Hæ, vi har faktisk AL vores merch med – det vil sige t-shirts, tank-tops, patches, CD’er, ørenringe, tatoveringer, kogler, knogler, plakater, grene og måske også et enkelt Bjarnes-Skæg for dem, der kan huske det. Ellers laver vi sgu nogle flere. Herudover kan man få kram, god snak, et klap på skulderen og højt humør.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Uhuu, det er svært at sige! Jeg synes, at de fleste numre har nogle passager, som er federe end resten af nummeret, så at vælge ét, der i sin helhed trumfer de andre, er mere end svært – det er nærmest uhyggeligt! Det er i virkeligheden nemmere at vælge fra bunden, men det ville være unfair for det givne nummer…”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Vores sidste nylige koncert var den 24. februar på Wacken Winter Nights. Hele scenen var forvandlet til en kæmpe subwoofer, så det var svært at høre andet end de frekvenser, der bølgede gennem scenegulvet og op gennem ens benknogler, så var det en helt igennem basset oplevelse både fysisk og lydmæssigt. Heldigvis kan man jo aldrig få for meget bas, og jeg tror, at alle nød godt af, at både spændte muskler og ømme led ligeså stillet blev masseret på plads af lyden…”

Links
Huldres hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.