• Humdinger koncert Atlas Aarhus
  • Mojo Makers koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Entréen lyder på 100 kroner for medlemmer af Aarhus Bluesforening.

Aarhus Bluesforening præsenterer det hårdtrockende bluesband Humdinger og Mojo Makers, der blander blues med 70’er-rock, gospel og soul.

… Læs mere

 

Humdinger
Er du til blues-rock beslægtet både med de hårdtslående The Hoax, The Fabulous Thunderbirds, Kenny Wayne Shepherd, Rival Sons, Stevie Ray Vaughan og de mere traditionelle som Muddy Waters, Eric Clapton og Albert Collins, så går du ikke galt i byen med Humdinger: De leverer varen!

Med sprængfyldt energi og nerve leverer bandet medrivende blues-rock med så stort overskud og intens indlevelse, at du får svært ved at sidde stille. Der er simpelthen garanti for god stemning og højt humør, når Humdinger entrer scenen.

Humdinger er en blues-rock trio fra Fyn, bestående af nogle af de mest garvede og erfarne folk indenfor genren på øen. De sætter en ære i at være tro mod originale numre, og blander dem med deres egne, så der altid er en stilistisk sammenhæng.

For øvrigt er Humdinger amerikansk slang og betyder frit oversat: “ekstraordinært”.

Humdinger er: Ole Aage Andersen (voc. & b.), Ture Reimer-Mattesen (guit.) og Per Simonsen (dr.).

Mojo Makers
På Mojo Makers’ to albums udforsker bandet bluesmusikkens farver, nuancer og muligheder på forskellige måder. På det første fra 2013, ”Wait Till the Morning”, blander de blues med rock inspireret fra 1970’erne. På det andet fra 2014, ”Devils Hands”, blander de blues med gospel og soul. Begge albums blev fantastisk modtaget af pressen og opnåede at blive nominerede til en Danish Music Award som årets album. Mojo Makers har desuden gjort sig yderst positivt bemærket i henholdsvis England og Tyskland, hvor både publikum og anmeldere har taget deres musik til sig.

Det er ekstremt sjældent at Gaffa beskæftiger sig med dansk og blues – og ligeså sjældent anmelder de danske bluesudgivelser; men Mojo Makers’ ”Devils Hands” kunne de alligevel ikke stå for:

”På deres andet udspil, graver københavnske Mojo Makers dybere ned i bluesmusikkens muld. De udvider de traditionelle rammer fra debuten med en indsprøjtning gospel og rhythm and blues. Resultatet er moderne blues leveret med inderlighed og swingende Groove.

Lige fra de indledende håndklap over den stille ”Fly on baby” til den eksplosive knytnæve af en guitarsolo i ”Indian Woman” er udtrykket håndspillet skramlet og autentisk.

Kasper Osman synger sjælfuldt, som havde han selv engang plukket bomuld ude i markerene. Nogle steder kan man næsten forveksle hans ildglødende vokal med David Coverdales på dennes samarbejde med Jimmi Page i 90’erne.

En af genrens grundsten er guitarsoloen og vi bliver da også budt på et gnistrende guitarfyrværkeri, hvor der er utallige højdepunkter at tælle. Lige fra det hidsigt temperamentsfulde til det hjemsøgende i for eksempel ”Man Child”.

Det kan godt være der er langt fra København til deltaet; men Mojo Makers fører dig uden besvær ned til Mississippifloden.”

Kristoffer Weirum – anmeldelse af Mojo Makers’ ”Devils Hands”. 5 ud af 6 mulige stjerner i musikmagasinet Gaffa.

Mojo Makers er: Kasper Osman (voc. & gui.), Kristian Hoffmann (gui.), Kristian Bast (b.) og Morten Hæsum (dr.).

Links
Humdinger på Facebook
Mojo Makers’ hjemmeside
Aarhus Bluesforenings hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.