• Signe Asmussen koncert Atlas Aarhus
  • Bjarke Mogensen koncert Atlas Aarhus
  • Bjarke Mogensen koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Signe Asmussen (voc), Bjarke Mogensen (acc), Mathias Heise (hca, keys), Johan Bridger (vib, perc), Joel Gonzales (b).

Tangogenrens store fornyer

If you want to change the tango, you had better learn boxing, or some other martial art. Astor Piazzolla.

… Læs mere

 

Det var ikke uden konflikter og sammenstød fra sit bagland i Argentina, at Astor Piazzolla vendte op og ned på tangogenren. Med sin Tango Nuevo, bragte han blandt andet genren fra dansegulvet og ind på de store koncertscener.

Pionér og grænsebryder! – Astor Piazzolla har fået mange mærkater for at skrive sin musik baseret på den argentinske tangos rytmer og harmonier.

Men han er først og fremmest en spændende og original komponist og musiker, der gennem sit liv konstant har forfinet og videreudviklet sine kompositioner og konstellationer.

Ved denne koncert vil man kunne høre nogle af de sjældent opførte stykker fra Astor Piazzollas enorme tango-produktion, så som Kichu og Vibraphonissimo. Flere af stykkerne er skrevet til nogle af hans legendariske samarbejdspartnere såsom Gary Burton og Enrique Kitcho Diaz.

Bjarke Mogensen har til denne koncert arrangeret et udvalg af hans stykker og samlet et hold af virtuose musikere til en helt særlig hyldest til komponistens omfangsrige udtryk. Koncerten markerer desuden 100-året for Astor Piazzollas fødsel.

Koncerten optages af DR P2.

Links

Bjarke Mogensens hjemmeside
Signe Asmussens hjemmeside
Johan Bridgers hjemmeside
Aarhus Jazz Festivals hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.