• I Think You're Awesome koncert Atlas Aarhus
 • Mads Houe & The Quavers koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

20. april: Vi har fanget Jens Mikkel fra I Think You’re Awesome til en kort snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

I Think You’re Awesome sammenblander genrer som pop, jazz, americana og afro, mens Mads Houe & The Quavers favner både følsomme og tempofyldte stemninger.

… Læs mere

 

I Think You’re Awesome
I Think You’re Awesome er en hyldest til alle de bedste bøger, plader, film og mennesker, der er blevet skabt. Det er pop, jazz, americana, afro og alt muligt andet fyldt med banjoer, analoge synths, barytonguitar, kontrabas og et massivt drive fra trommer og percussion i energisk symbiose.

Debut-LP’en ”Løft mig op, så jeg kan nå” fra 2014 var seks numre, der kredsede om, hvordan vi lærer at hjælpe hinanden og tage i mod den håndsrækning, vi får, og i 2016 udkommer to albums med titlerne ”Books” og ”Books Live” – to albums henholdsvis indspillet og produceret i studiet og live i bandleder, komponist og bassist Jens Mikkels barndomshjem, Sangene er alle inspireret af passager fra bøger, og er en kommentar til, hvor vigtigt det er, at vi undersøger kunst og kultur. Hvor vigtige bøger, plader, malerier og film er i vores fælles fortælling, og hvor smukt det er, at andre mennesker er vores vigtigste redskab til at forstå os selv.

Line-up
Alex Jønsson, guitar
Morten Kærup, banjo & guitar
Lars Fiil, keys og klaver
Andreas Skamby, trommer og perc
Frej Lesner, trommer og perc
Jens Mikkel, bas

Mads Houe & The Quavers
Et orkester med plads. I Mads Houe & The Quavers er der plads til de følsomme og triste stunder. Samtidig kan der også være fart, når turen på skateboardet går lidt for hurtigt. Dette orkester har et ønske om at formidle og inspirere med velarrangeret gribende musik. Bandet er startet for et halvt år siden og har indspillet første plade, som rammer markedet snarest. The Quavers er klar til at få jorden under dig til at skælve!

Interview med Jens Mikkel fra I Think You’re Awesome
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Det er vores første koncert sammen siden vores udgivelse af pladerne “Books” og “Books Live”, så man kan forvente et oplagt band i festhumør. Vi nyder at spille sammen, og det mærkes, at vi er en flok musikere, der har delt mange personlige og musikalske oplevelser sammen de sidste knap 10 år.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har vores LP “Løft Mig Op, Så Jeg Kan Nå” samt de nye CD’er “Books” og “Books Live” med. Måske også et par sjældne LP’er, vi hver især medvirker på – der er ingen, der behøver at gå tomhændede hjem.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Det er virkeligt svært at sige. Der er nogle numre som for eksempel “Be Kind To Your Neurosis” og “The Short Version Of The Serenity Prayer”, som har en energi og opbygning, der er virkelig fed at spille og ofte virker stærkt på publikum, men der er også de mere stille numre som “People Who Love Each Other” og “Jeg vil ik Hjem”, hvor jeg synes, musikerne spiller helt hjerteskærende smukt. Men altså – numrene varierer så meget fra gang til gang, at det er svært at sige, hvad for et, der bliver det sjoveste lige netop denne aften.”

Hvad er det bedste ved at være på turné?
“For nogle år siden syntes jeg, at det var at drikke øl og sidde sammen med gutterne til langt ud på natten og høre musik efter en god koncert. Nu synes jeg nok, at det er muligheden for at få lov til at høre de musikere, jeg spiller med, forny sig hver aften og se mine venner i lidt længere tid af gangen.”

Hvad er det bedste ved at vende hjem fra en veloverstået turné?
“Det er selvfølgelig at se min kæreste Maria igen.”

Hvad er dine/jeres planer for resten af 2016?
“Vi prøver at få lidt flere jobs plottet ind med I Think You’re Awesome. Vi spiller på Copenhagen Jazz Festival, Aarhus Jazz Festival og vist også på en festival med så poetisk et navn som Jazz i Trekanten til september. Og så er der nogle enkelte spredte koncerter rundt om i landet i efteråret. Derudover spiller vi alle sammen i mange andre grupper på kryds og tværs, så heldigvis bliver det et år, hvor vi ser hinanden meget, uanset hvor meget vi når at få i kalenderen med I Think You’re Awesome.”

Links
I Think You’re Awesomes hjemmeside
I Think You’re Awesome på Facebook
I Think You’re Awesome på SoundCloud
Mads Houe & The Quavers på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

2 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Lasse Damsgaard

  Kom ind og hør I Think You're Awesome!!!

  Jens Mikkel er så fucking fed. Det er virkelig smuk musik han har skrevet! Det er så opløftende og lækkert. Et lyt værd og helt sikkert en fed oplevelse live!

 2. Jette lykke

  Uovertruffen!

  Gå ikke glip af denne enestående mulighed for, at opleve musik, spillet med nærvær og intensitet, på den mest raffineret måde, og med kontakt direkte i hjerte højde!