I Think You're Awesome koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Med deres forfriskende og udogmatiske blanding af jazz, indie, country, afro og pop har bandet gennem deres mere end 10 år lange levetid spillet udsolgte koncerter i hele Danmark. Denne aften vender bandet tilbage til Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

De har været nominerede til DMA Jazz flere gange, er blevet spillet mere end 1500 gange på DR P8 Jazz, haft mere end 800.000 streams på Spotify og modtaget Jazznytprisen på baggrund af udgivelserne “Books” og “Books Live”.

I 2020, som opfølgning på deres 10-års jubilæum i 2019, udgav de intet mindre end tre nye udgivelser, der viste forskellige samarbejder fra den klassiske strygerkvartet Taïga over sanger/sangskriver Thomas Madsen til bigbandet Aarhus Jazz Orchestra.

I Think You’re Awesome er nysgerrig og grænseløs musik fyldt med gode vibes. Energiske og indbydende liveshows med masser af virtuositet og en unik bandlyd.

Ved denne særlige koncert, der er arrangeret i samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra, får bandet selskab af de tre blæsere Kati Brien, Jakob Sørensen og Cesar Joaniquet.

Line-up: Jens Mikkel Madsen (bs), Alex Jønsson (gtr), Morten Kærup (gtr/banjo), Lars Fiil (keys), Frej Lesner (perc/electronics), Andreas Skamby (drm), Kati Brien (as), Jakob Sørensen (trp), Cesar Joaniquet (ts).

Anmeldercitater

“…The next big thing i dansk jazz” Jazznyt (Danmark)

“The music of ensemble I Think You’re Awesome is so damn charismatic” (Best of March 2020) – Bandcamp (USA)

“It is a perfect marriage of fearlessly executed ideas” – LondonJazzNews (England)

Links

I Think You’re Awesomes hjemmeside
Facebook
Instagram
YouTube
Aarhus Jazz Festivals hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.