• Iamjj koncert Atlas Aarhus
  • Meshy Meshy koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

22. november: Vi har fanget Iamjj til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Iamjj er en ung, dansk mand på bare 24 år. Lyden er stor og international, stemmen er mørk og moden, og teksterne kredser om emner som at tvivle, at angre, facader og død.

… Læs mere

 

Iamjj udgav i 2016 en EP på fem numre og optrådte blandt andet til P6 Beat Rocker og på NorthSide Festival i Aarhus. I 2017 udsolgte Iamjj sin første koncert på Ideal Bar i København, og nu er 24-årige Iamjj klar med ny single og nyt album. Den 19. januar 2018 udgav Iamjj førstesinglen ”Homer” fra debutalbummet “Bloody Future”, som udkom den 23. marts 2018 via pladeselskabet Mermaid Records i Danmark på både vinyl og som streaming. Internationalt udkom albummet hos Warner Music Germany. Den 23. marts udkom et temperamentsfuldt album, der både kræver noget af lytteren og giver gavmildt igen – for som manden med den dybe stemme fortæller: “Når jeg får tre minutter af folks tid, er det vigtigt for mig at give dem syv tilbage”.

Interview med Iamjj
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“De kan forvente en koncert, hvor der er noget til benene, noget til hjertet og måske for nogen også noget til hjernen. Vi prøver at ramme hele følelsesspektret og giver alt, hvad vi har. Vi er ikke til nogen nytte, når vi er færdige med at spille, haha.”

Hvad har du med af merch?
“Er ikke rigtig begyndt at tænke på merch endnu, men det kommet snart. Indtil videre må man nøjes med vinyler.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“I øjeblikket er “Hitomalo”, min nye single, vildt fed at spille live. Den er lidt mere “på” end nogle af de andre sange, og det giver sgu en meget fed synergi i forhold til det sæt, drengene og jeg spiller med. Og jo, så er “Different Kind Of Blues” også rigtig nice at fremføre live.”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“De er gået rigtig godt – jeg har haft en rigtig fed sommer, hvor jeg har lært nogle ting, jeg ikke kunne for et år siden. Det er altid fedt at gå hjem med noget nyt, hver gang du spiller en koncert.”

Meshy Meshy
Meshy Meshy er et nyt navn skabt af sangskriver og komponist Jack Kilburn. Meshy Meshy har indspillet sin debut-EP “Desire”, som udkommer den 26 oktober 2018. EP’en er en samling af fem lo-fi-numre inklusiv to instrumental-numre. Alt er indspillet ud igennem en guitarforstærker, hvilket giver lydbilledet en knasende og støvet lyd. Sangskrivningen består mest af vers og sangenes varighed er gennemsnitligt to-tre minutter lange. Dette finder sin inspiration fra Elvis Presley og 50′- og 60’ernes kompositioner. EP’ens soniske univers er meget karakteristisk og føles cinematisk og tidløst. Det er en lille lomme af noir/americana/rock, som lytteren kan dykke ned i og lade sig flyde med. Det sidste track, “Spanish Nights (Instrumental)”, er inspireret af æstetikken fra Quentin Tarantinos film. I begyndelsen af 2019 vil der komme en ny single fra Meshy Meshy, som efter sigende bliver taget i en ny, mere hi-fi retning efter udgivelsen af værket “Desire”.

Links
Iamjj’s hjemmeside
Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.