Iceage koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Iceage runder årtiet af med en håndfuld danske koncerter – herunder én på VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Iceage vender endelig tilbage til dansk jord, når de i januar 2020 spiller en lille håndfuld, hvoraf den ene finder sted denne aften på VoxHall. Koncerterne markerer afslutningen af årtiet, hvor de har etableret sig som et af de stærkeste livenavne på kloden. Det bliver den allersidste mulighed for at se bandet live, inden de går i studiet for at arbejde på et nyt album.

Koncerterne bliver også kulminationen på en intens turné, hvor bandet med deres seneste album “Beyondless” i bagagen har spillet flere end 200 koncerter over de sidste to år. Bandet har været på en omfattende rejse, der har sendt dem over flere kontinenter – eksempelvis bragte rejsen dem i sommeren 2019 til så forskellige steder som den legendariske festival Coachella i Californien og en koncert ved den demilitariserede zone mellem Nord- og Sydkorea.

Albummet “Beyondless” høstede roser over hele verden i anerkendte publikationer som Rolling Stone, The Guardian og Pitchfork. Sidstnævne havde “Beyondless” med på deres prestigefyldte liste over de 200 bedste album i 2010’erne.

Links

Iceages hjemmeside
Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.