Il Sogno Del Marinaio koncert Tape Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Koncerten finder sted på Tape.

Amerikansk/italienske Il Sogno Del Marinaio blander alt lige fra punk og støjrock til jazz i deres eksperimenterende rock.

… Læs mere

 

Om Il Sogno Del Marinaio
Il Sogno Del Marinaio blev dannet i 2009 og udgøres af den amerikanske sanger og bassist Mike Watt samt de italienske Stefano Pilla og Andrea Belfi på henholdsvis guitar/vokal og trommer/vokal. Watt er med sin fortid i bands som Minutemen, Dos og Firehose et legendarisk navn inden for punk og alternativ rock, og det var dermed ikke for ingenting, at han blev indlemmet som bassist, da The Stooges blev gendannet i 2003 – en tjans, han fastholdt indtil gruppens opløsning i 2016. Ved siden af arbejdet som udøvende musiker stiftede Watt i 2001 pladeselskabet Clenchedwrench, og det er netop dette foretagende, der har udgivet Il Sogno Del Marinaios første to album – de roste “La Busta Gialla” (2013) og “Canto Secondo” (2014). Il Sogno Del Marinaio, der oversat til dansk betyder noget i retning af Sømandens Drøm, har i perioder turneret flittigt og var i 2013 inde over festivalen All Tomorrow’s Parties.

Beslægtede navne
Vertical Scratchers
Trash Kit
Connections
Dos
Yuppies
People Of The North
Late Bloomer
Cuz
In Zaire

Skating Dicks
Skating Dicks er et årelangt musikkompagniskab mellem Thue Møller Hylle (Lysthjort, The Burning, Bullet Train Blast m.fl.) på bas og Morten Boysen Popp (Lysthjort, Udkanten m.fl.) på guitar. De spiller en blanding af funk, postpunk, prealternative og experimental lige til dine ører. Eftersom Skating Dicks er en trio, har Thue og Morten allieret sig med Simon Brøchner (Bullet Train Blast m.fl.) på trommer. Det er efterhånden en del år siden, de har spillet live på den aarhusianske musikscene, men med dette supportjob for Mike Watt og Il Sogno Del Marinaio er der sparket op til en fantastisk aften med en levende legende – samt et bands genfødsel.

Links
Il Sogno Del Marinaios hjemmeside
Facebook
Skating Dicks på Facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.