• I'll Be Damned koncert Atlas Aarhus
  • Act Of Instinct koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

I’ll Be Damned bringer forbandelsen til Atlas!

… Læs mere

 

De aarhusianske revolutionsrockere har brugt de seneste år på at skabe sig et solidt live-navn og har blandt andet varmet op for Airbourne og D-A-D, spillet SPOT Festival de seneste to år og været i finalen i KarriereKanonen. I oktober 2015 udkom det selvbetitlede debutalbum, som blev modtaget med åbne arme af de danske anmeldere. Fem stjerner hos blandt andre GFR, Gaffa og Steffen Jungersen taler for sig selv, og selvsamme Jungersen udtaler endda om bandet:

“Man taler så meget om ”the next big thing” – I’ll Be Damned fra Aarhus har potentialet til at blive netop dét – internationalt.”

Det er dog live, bandet virkelig kommer til sin ret, og Gaffa endte da også med at rangere I’ll Be Damneds koncert blandt de 10 bedste på SPOT Festival 2015. Hvis du ikke selv har oplevet forbandelsen live, kan du tjekke bandets seneste video til nummeret “Fever” (se videoen øverst), der giver et godt bud på den energiudladning, du kan forvente.

I’ll Be Damneds ambition er – med stærke riffs og et tungt groove – at fortælle dig, hvorfor du elsker rock’n’roll. De fem erfarne fyre fra Aarhus har på kort tid skabt et solidt udtryk, hvis benzin ikke blot er begejstringen over at spille hæsblæsende rockmusik, men også den ubønhørlige trang til at råbe ad det etablerede. Det er rock. Det er oprør. Det er “damn, I feel fine – knowing that I’ll never walk a straight line.”

Links
I’ll Be Damneds hjemmeside
I’ll Be Damned på Facebook
Act Of Instinct på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.