• Illdisposed koncert VoxHall Aarhus
  • Prevail koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Illdisposed fremfører denne aften hele deres legendariske album “There’s Something Rotten… In The State Of Denmark” (1997) – for første gang nogensinde! Desuden spiller bandet udvalgte numre fra albummet “Submit” (1995). Det bliver således en eksklusiv aften i den gamle skoles tegn.

Siden starten af 90’erne har Illdisposed været ét af de største bands på den nordiske dødsmetal-scene, lige som de har udgivet ikke færre end 14 album. Med rødder netop i dødsmetal har Illdisposed udviklet deres eget udtryk, der blandt andet består af groovy rytmer, melodiske, men også hårdtslående riffs og en massiv wall of sound-lyd med en unik subwoofer-vokal i fokus.

… Læs mere

 

Den erfaring, som bandet har fået ud af arbejdet med 14 album og adskillige koncerter i hele Europa og endda så fjernt som New Zealand, har klædt bandet endog særdeles godt på: Illdisposed ved, hvad det hele drejer sig om.

Over årene er det ikke blot lykkedes at få succes på metalscenen: Således har mange af bandets seneste album opnået placeringer på Danmarks officielle album-hitliste (det bedst placerede landede på nummer 32) – faktisk er Illdisposed det første dødsmetal-band, der har opnået så høje hitliste-placeringer. Musikvideoen til “Still Sane” var den mest ønskede metal-video på Viva Plus i to uger, og nummeret “Dark” var at finde på soundtracket til horror-blockbusteren “Saw”.

I efteråret 2009 var Illdisposed hovednavn på MTV Headbangers Ball Tour i Danmark. Derudover har de været hovednavn på adskillige turnéer rundt omkring i Europa.

Illdisposed betragtes af mange – herunder ikke mindst metal-eksperter – som en form for synonym med metalmusik af fineste kvalitet. Et synonym, der blot blev styrket af bandets seneste album, “Grey Sky Over Black Town” (2016).

Prevail
Prevail er et groovy dødsmetalband fra Danmark, der lever og ånder for deres mål: at lave musik de elsker, og for at sprede det ud til verden. Dannet i 2009 af stiftende medlemmer af Svartsot (Napalm Records), Michael Lundquist (guitar / sangskriver) og sanger Claus Gnudtzmann (vokal), var de klar til at påtage sig nye udfordringer, og skabte PREVAIL med det fælles mål at lave dødsmetal med et twist af groove, temposkift og masser af melodi.

Allerede efter et par koncerter viser bandet, at de er på vej i den rigtige retning. Prevail får hurtigt en dedikeret lokal fanbase der roser bandet, og med et headliner job på metalfestivallen Midwinter Meltdown, viser Prevail at de havde det der skulle til.

Med hurtige riffs, der appellerer til publikum af den gamle skole og iørefaldende groovy omkvæd inspireret af den nye metal scene, vil du opdage at Prevail ikke kun appellerer til dødsmetalfans, men også til fans af en lang række andre metalgenrer. Lyrisk tager Prevail fat på mange emner og fortæller historier om de mørkere sider af det menneskelige sind, spørgsmål om krig, smerte, verdensomspændende sygdomsspredning, og generelt de mørkeste hjørner af den menneskelige mentalitet.

Prevail er et meget aktivt og livligt band, og giver en kick ass performance, som kræver at deres publikum er lige foran scenen, og tager del i showet. De har allerede delt scene med bands som Unearth, Ferocity, Corpus Mortale, Artillery, Illdisposed, Konkhra, One Machine og mange andre. Disse sidste par år har bandet spillet alle slags steder, fra de mindste klubber til de store scener og ufortrødent vil Prevail nu ramme så mange scener som muligt i det kommende år.

På dette tidspunkt har Prevail afsluttet indspilningen af deres første selvfinansierede album, som er indspillet og mixet i det legendariske danske Hansen Studios i Ribe, Danmark og blev frigivet oktober 2016.

Links
Illdisposeds hjemmeside
Facebook
Twitter
YouTube
Prevail på Facebook
9000 John Doe på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.