• Illdisposed koncert VoxHall Aarhus
  • Silent Fracture koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

17. september: Vi har fanget Illdisposed-guitarist Jakob Batten til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

”Reveal Your Soul For The Dead” er det 15. studiealbum fra Danmarks største dødsmetaleksport Illdisposed. Det består af 11 hårdtslående numre, der spænder fra de tungeste passager over midt-tempo groove til up-tempo grindblasts. Det hele holdt sammen af Bo Summers unikke subwoofer vokal. Denne aften vender bandet tilbage til VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Siden starten af 90’erne har Illdisposed været ét af de største bands på den nordiske dødsmetal-scene, lige som de har udgivet ikke færre end 15 album. Med rødder netop i dødsmetal har Illdisposed udviklet deres eget udtryk, der blandt andet består af groovy rytmer, melodiske, men også hårdtslående riffs og en massiv mur af lyd med en unik subwoofer-vokal i fokus.

Den erfaring, som bandet har fået ud af arbejdet med 15 album og adskillige koncerter i hele Europa og endda så fjernt som New Zealand, har klædt bandet endog særdeles godt på: Illdisposed ved, hvad det hele drejer sig om.

Over årene er det ikke blot lykkedes at få succes på metalscenen: Således har mange af bandets seneste album opnået placeringer på Danmarks officielle album-hitliste (det bedst placerede landede på nummer 32) – faktisk er Illdisposed det første dødsmetal-band, der har opnået så høje hitliste-placeringer. Musikvideoen til “Still Sane” var den mest ønskede metal-video på Viva Plus i to uger, og nummeret “Dark” var at finde på soundtracket til horror-blockbusteren “Saw”.

I efteråret 2009 var Illdisposed hovednavn på MTV Headbangers Ball Tour i Danmark. Derudover har de været hovednavn på adskillige turnéer rundt omkring i Europa.

Illdisposed betragtes af mange – herunder ikke mindst metal-eksperter – som en form for synonym med metalmusik af fineste kvalitet. Et synonym, der blot blev styrket af bandets seneste album, “Reveal Your Soul For The Dead” (2019).

Interview med Jakob Batten

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Et band i topform, som er klar til en dødsmetal-fest på hjemmebane. Vi vil ligeledes præsentere vores nye guitarist, lokale Rasmus Henriksen, som spiller sit første show med os i Aarhus. Et nyt album har vi også med i bagagen. Det kan kun blive vildt!”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Vi har sammensat en hitparade fra bagkataloget og vil selvfølgelig præsentere en stak numre fra vores nye album ”Reveal Your Soul For The Dead”.”

Hvad har I med af merch?
“Nye t-shirts og girlie shirts med motiver fra det nye album. Vi har selvfølgelig også LP’er og CD’er med og er klar til at signere dem, hvis det ønskes.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Fra det nye album er det ”This is Our Calling For the End”. Ellers er det nok ”I Believe in Me” fra “Vindication” pladen.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Over al forventning. Folk tager virkelig godt imod de nye numre. Vi begynder også at få henvendelser fra lande, vi ikke tidligere har besøgt.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Hør vores album igennem og vær klar på de nye numre! Det kan streames på alle tjenester.”

Silent Fracture

Silent Fracture – flænsende riffs, groove rytmer og melodisk metal kombineret med en aggressiv hardcore vokal. Tekstuniverset består af en blanding af eksistentielle dilemmaer og fiktion. Inspirationerne kommer blandt andet fra 70’ernes rockscene, klassisk musik og moderne metal. Nerven fra punk er også et vigtigt element i musikken. I en endeløs jagt og konstant søgen på udvikling dannes rammen om en eksplosiv og heftig energi.

Links

Illdisposeds hjemmeside
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Silent Fracture på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.