• Illdisposed koncert VoxHall Aarhus
  • SLET DET koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Illdisposed blev dannet i Aarhus tilbage i 1991 og var derfor en del af den spæde start af death metal-genren i Danmark. Den lange karriere har siden budt på kontrakter med Roadrunner Records og Sony, adskillige albums på hitlisterne i ind- og udland, musik på soundtracket til horrorfilmen ”SAW” og meget andet. Denne aften vender de tilbage til VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

I 2021, 30 år og 15 albums senere, vil Illdisposed fejre jubilæum ved blandt andet at fremføre albummet ”Submit” fra 1995 i dets fulde længde på udvalgte spillesteder. ”Submit” har ikke tidligere været fremført live i dets helhed. Selvfølgelig vil hjembyen Aarhus, hvor det hele begyndte, ikke gå glip af denne fest.

Jakob Batten kommenterer:

”Efter en travl slutning på året 2019 valgte vi at tage en velfortjent pause fra koncerterne i de første par måneder af 2020. Dén pause blev en smule længere end forventet, kan man vist roligt sige. Vi har pt. ikke spillet en koncert i 15 måneder, og de koncerter vi har i kalenderen bliver stadigvæk udskudt eller aflyst. Så vi er en tikkende bombe, der er klar til at gå af med et brag, når vi igen bliver sluppet løs. Vi håber, I er klar til at deltage i dette sammen med os og tage live-scenen tilbage, til hvor den var, før Covid19 vendte op og ned på alt. Vi har ikke tidligere spillet hele ”Submit”-pladen live fra start til slut, så vi glæder os! Mest af alt glæder vi os til at spille rigtige koncerter foran et rigtig publikum igen.”

Links

Illdisposeds hjemmeside
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
SLET DET på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.