• Iris Gold koncert Atlas Aarhus
  • Gurli Octavia koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

27. januar: Vi har fanget Iris Gold til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Med sin energiske attitude, naturlige charme og ikke mindst stærke soul- og rap-vokal har Iris Gold imponeret koncertgængere Europa over. I løbet af sommeren har Iris og bandet spillet mere end 30 festivaler. Nu genoptager hun sit koncert-marathon, når hun i starten af det nye år giver seks eksklusive koncerter i Danmark. Blandt andet denne aften på Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

I juni 2019 udsendte Iris Gold sit længe ventede debutalbum ”Planet Cool”. Siden er det gået stærkt for sangerinden, som efterhånden er vokset langt ud over Danmarks grænser. I løbet af 2019 har Iris Gold blandt andet optrådt for den franske præsident Emmanuel Macron, da han inviterede hende til at give koncert på Élyséepalæet i Paris i forbindelse med den årlige begivenhed Fête de la Musique. Men ikke nok med det – i august stod hun på scenen sammen med legenderne Nile Rodgers og den ene halvdel af Eurythmics, Dave Stewart. Det skete i et udsolgt Royal Festival Hall i London til Meltdown Festival.

Herhjemme er hun også kendt for at levere et særdeles imponerende live-show. Det har resulteret i, at hun er blevet nomineret til Danish Music Awards i kategorien ”Årets Bedste Nye Livenavn”. Derfor er timingen helt perfekt for annoncere de første seks koncerter i 2020 i Danmark, hvor hun inviterer publikum ind i hendes farverige flower-power univers, som denne gang hylder månen og lyset i den mørke tid.

Iris Gold fortæller om turnéen: “Goodtimes in the Moonshine! Månesæsonen nærmer sig, og med The Lunar Luna Tour glæder jeg mig til at komme ud og spille mine helt nye sange – helt friske fra studiet og inspireret af alle de oplevelser, jeg har haft det sidste års tid”.

Interview med Iris Gold

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Det bliver en helt speciel aften, hvor vi vil tage en masse kærlighed og power med til Aarhus. I løbet af det sidste år har vi turneret Europa over, så det er skønt at være tilbage i Danmark. Jeg håber, at fok vil være med til at holde en kæmpe fest med os og føle sig fri til at danse, være en del af nuet og nyde livet og hinanden.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Hver gang jeg går på scenen, har jeg et par esser med i ærmet, hvor særligt mine musikalske forbilleder som Janelle Monáe og Prince får lidt kærlighed. I forhold til vores sommer-tour har vi arbejdet meget på at få nye elementer ind i vores live-set, så det bliver en endnu bedre oplevelse! Jeg spiller sange fra mit debutalbum “Planet Cool”, der udkom i 2019, ligesom jeg har brugt de sidste måneder i London og Los Angeles på at arbejde på nye sange, som jeg virkelig glæder mig til at vise jer alle!”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Et nummer som “Own Vibe” har en magisk følelse, når vi spiller den live, synes jeg, og jeg kan også fornemme, at publikum virkelig har taget godt i mod sangen – alt går op i en højere enhed. Der er selvfølgelig også “All I Really Know”, som nok er mit mest kendte nummer, som altid er fedt at spille live – her kan en masse heldigvis også synge med.”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Sommeren var en stor og overrumplende oplevelse – at se så mange glade mennesker, hvor end vi er kommet hen, er meget livsbekræftende, og jeg nyder at stå på scenen. Når mit band og jeg går på scenen, giver vi den altid 120 % – det er nok noget, jeg har taget med mig fra min tid i London, hvor niveauet til livekoncerter er så højt, at man virkelig er nødt til at oppe sit game for at kunne følge med. I løbet af sommeren blev jeg blandt andet inviteret til at spille sammen med Nile Rodgers og Dave Stewart til en stor koncert i London – det var en stor oplevelse og noget, jeg altid vil kunne se tilbage på. Jeg tror, at vi spillede 33 koncerter lige fra Rumænien til Schweiz, UK, Østrig og Paris, hvor Macron bookede mig til at optræde på Élyséepalæet, der er det franske præsidentpalads.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“De kan se live-videoer fra Sport 2018 og Roskilde Festival og min seneste musikvideo “A Lot To Give”.

Gurli Octavia

Gurli Octavia har markeret sig som en overbevisende sangskriver, og ikke mindst besidder hun en stemme, der i dén grad er svær at ryste af sig, når først man én gang er blevet bjergtaget af hendes inderlige, til tider skrøbelige, vokal, der også rummer en urkraftig storladenhed. Hendes koncerter indeholder alt fra vilde sange, der næsten bruser over af eufori til spinkle, florlette sange, der får nakkehårene til at rejse sig. Tekstuniverset er eventyrligt, legesygt og kredser om emner, der spænder fra liv og død til kærlighed og retfærdighed.

Links

Iris Gold på Facebook
Instagram
Twitter
SoundCloud
Gurli Octavias hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.