• Iris Gold koncert Atlas Aarhus
  • Gurli Octavia koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Med sin energiske attitude, naturlige charme og ikke mindst stærke soul- og rap-vokal har Iris Gold imponeret koncertgængere Europa over. I løbet af sommeren har Iris og bandet spillet mere end 30 festivaler. Nu genoptager hun sit koncert-marathon, når hun i starten af det nye år giver seks eksklusive koncerter i Danmark. Blandt andet denne aften på Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

I juni 2019 udsendte Iris Gold sit længe ventede debutalbum ”Planet Cool”. Siden er det gået stærkt for sangerinden, som efterhånden er vokset langt ud over Danmarks grænser. I løbet af 2019 har Iris Gold blandt andet optrådt for den franske præsident Emmanuel Macron, da han inviterede hende til at give koncert på Élyséepalæet i Paris i forbindelse med den årlige begivenhed Fête de la Musique. Men ikke nok med det – i august stod hun på scenen sammen med legenderne Nile Rodgers og den ene halvdel af Eurythmics, Dave Stewart. Det skete i et udsolgt Royal Festival Hall i London til Meltdown Festival.

Herhjemme er hun også kendt for at levere et særdeles imponerende live-show. Det har resulteret i, at hun er blevet nomineret til Danish Music Awards i kategorien ”Årets Bedste Nye Livenavn”. Derfor er timingen helt perfekt for annoncere de første seks koncerter i 2020 i Danmark, hvor hun inviterer publikum ind i hendes farverige flower-power univers, som denne gang hylder månen og lyset i den mørke tid.

Iris Gold fortæller om turnéen: “Goodtimes in the Moonshine! Månesæsonen nærmer sig, og med The Lunar Luna Tour glæder jeg mig til at komme ud og spille mine helt nye sange – helt friske fra studiet og inspireret af alle de oplevelser, jeg har haft det sidste års tid”.

Gurli Octavia

Gurli Octavia har markeret sig som en overbevisende sangskriver, og ikke mindst besidder hun en stemme, der i dén grad er svær at ryste af sig, når først man én gang er blevet bjergtaget af hendes inderlige, til tider skrøbelige, vokal, der også rummer en urkraftig storladenhed. Hendes koncerter indeholder alt fra vilde sange, der næsten bruser over af eufori til spinkle, florlette sange, der får nakkehårene til at rejse sig. Tekstuniverset er eventyrligt, legesygt og kredser om emner, der spænder fra liv og død til kærlighed og retfærdighed.

Links

Iris Gold på Facebook
Instagram
Twitter
SoundCloud
Gurli Octavias hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.