• Jacob Bellens koncert VoxHall Aarhus
  • LEW koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

22. marts: Vi har fanget Jacob Bellens til en kort snak om koncerten – læs mini-interviewet længere nede.

Den storroste sanger og sangskriver Jacob Bellens er klar med sin første udgivelse på et internationalt pladeselskab. Albummet hedder “Polyester Skin” og udkommer den 5. februar 2016 på tyske HFN Music (Trentemøller, Reptile Youth, Kasper Bjørke m.v.). Jacob Bellens er langt fra et ubeskrevet blad på hverken udgivelsesfronten eller livescenen. Han har udgivet en lang række albums med sine egne bands (Murder og I Got You on Tape), som soloartist og som gæstevokalist for andre artister. Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan denne ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere.

… Læs mere

 

Med “Polyester Skin” åbner Jacob Bellens et nyt kapitel i en allerede imponerende karriere. Polyester Skin er et legesygt møde mellem nærværende lyrik, sprøde og moderne pop-produktioner og Jacobs særegne, konstant fængende vokal. Albummet er skabt i tæt samarbejde med producer & DJ Kasper Bjørke og er blot det seneste af flere samarbejder mellem de to, idet Jacob har været gæstevokalist på flere af Kaspers soloudgivelser.

Bellens udgav i 2014 “My Convictions”-albummet, der blandt andet fik følgende roser i pressen:

“Lyset fosser ind på Bellens’ nye album (..) På sit andet soloalbum former Jacob Bellens’ gravrøst optimistiske og klare melodier (..) Ud over at give Bellens’ gravrøst noget tiltrængt luft på er den nye spænding resulteret i nogle af Bellens’ absolut bedste sange til dato.”
Politiken, 5/6

“Pophistoriens vingesus blafrer om ørerne allerede fra de første sekunder, hvor en skamløst forudsigelig akkordrundgang gnubber sig tæt op ad »Can’t Help Falling In Love« og amerikansk populærmusik fra midten af det forrige århundrede. Men samtidig med den begavede referenceleg demonstrerer Bellens mesterligt sin umiddelbare glæde ved poppens væsen. Sangene stiller sig an som evergreens, der godt er klar over, at de er lavet af skriggrønt kunstgræs friskleveret fra fabrikken. Men det lykkes at finde et sted, hvor det banale og det eviggyldige er kammerater for livstid.”
Information

“Jacob Bellens vokser og vokser. Og det er bestemt ikke kun, hvad angår hans popularitet. Sangeren fra I Got You On Tape og Murder ekspanderer nemlig sit univers på grandios vis med karrierens andet soloalbum ’My Convictions’. I forhold til den vellykkede, men anderledes lyssky og indelukkede forgænger ’The Daisy Age’, føles nakskovittens toer, som om vinduerne lukkes helt op i hans vemodige verden, og pludselig blæser der en forfriskende brise gennem tristessen. Arrangementerne er enormt luftige, og de drivende kærlighedssange er arrangeret som en slags melodisk kammer-pop, hvor klokker, harpe, blæsere og strygere skaber en til tider helt fortryllende effekt.”
Ekstra Bladet, 4/6

Mini-interview med Jacob Bellens
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Det bliver nok dybest set blot fire gode musikere, der hygger sig med at spille noget materiale, som er blevet forfinet i løbet af de foregående ugers turné. Vi har netop spillet vores første koncert og er alle rørende enige om, at det virker ret lovende allerede. Stemningen er god, men jeg tror muligvis, den bliver endnu bedre, når vi rammer Danmark.”

Hvad har du med af merch?
“Vinyler og CD’er af solo-pladerne, nogle plakater og muligvis nogle Murder-vinyler og -CD’er også.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Lige nu er det et nummer fra den nye plade, som hedder “Behind The Barricades”, fordi vi netop har fundet ud af, hvad vi hver især skal spille og det derfor er ret sjovt at spille.”

Hvad er det bedste ved at være på turné?
“Det er måske egentlig bare det, at jeg får muligheden for at tilbringe tid sammen med de folk, jeg spiller sammen med. De er enormt søde, og det er altid hyggeligt at bruge et par uger på at være fjollede og generelt bare hænge ud sammen med dem.”

Hvad er det bedste ved at vende hjem fra en veloverstået turné?
“At se min kæreste igen, sove i min egen seng og lave touchdown på en af mine stamcafeer er nok de tre vigtigste ting.”

Hvad er dine planer for resten af 2016?
“Mere musik. Mere lys. Mere kærlighed.”

LEW
LEW er knitrende mørke med landskaber af støj og guitarbårne sange i en hybrid af songwriting og ekspressiv art rock. LEW er sanger og guitarist Sara Lewis. Hun leverer intuitivt sanselige vokal- og guitarudladninger, der indhyller dig i fredfuld melankoli og beruselse. Sangene på LEWs kommende album tager afsæt i det levede liv og dets favntag med kærlighedens væsen, historier om familien og hverdagens gråtonede udfordringer, skæbnens veje, og det vi slæber med os. De er skrevet med et personligt udgangspunkt i viljen og fantasiens kraft. De sætter ord på det, vi ikke siger og runder både det vilde liv og troen på at blive ved med at udforske og forfølge vores drømme. Førstesinglen “Lights On” udkom i januar og blev flot modtaget i ind- og udland. Andensingle udkommer 1. april, og debutalbummet “Black Feathers” er ude 22. april. Denne aften medbringer LEW sit band.

Links
Jacob Bellens’ hjemmeside
Jacob Bellens på Facebook
Jacob Bellens på SoundCloud
Jacob Bellens på YouTube
LEWs hjemmeside
LEW på Facebook
LEW på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.