Jansberg koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Den står på innovativ folkemusik, når den visionære komponist og violinist Henrik Jansberg gæster Atlas med sin kvartet den 23. marts.

… Læs mere

 

Om Jansberg
Folkemusikken er i rivende udvikling og blomstrer gevaldigt i disse år, hvor unge komponister og musikere i fællesskab er i gang med at revitalisere den danske folklore. Én af figurerne, man finder i forgrunden for denne bevægelse, er den visionære komponist og violinist Henrik Jansberg.

Den 40 årige musiker har spillet violin, siden han var 8 år gammel og kommer af en familie, hvor folkemusikken altid har fyldt en stor del. Jansberg er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium i 2004, har turneret verden over, og udgivet 3 albums i eget navn, og høstet 3 Danish Music Award Folk-priser undervejs.

Jansbergs kvartet består, foruden Jansberg selv, af tre skarpe instrumentalister: Peter Kohlmetz Møller på orgel, Rasmus Fribo på saxofon, guitar og synth, og Rasmus Brylle på trommer.

Sammen skaber de fire et innovativt take på folkemusikken, og bringer et både frisk, sexet og unikt bud på folkemusik, hvor særligt de elektroniske elementer og rytmerne er med til at løfte stilarten ind i et nyt rum, samtidig med at stilen stadig umiskendeligt er folkemusik.

Links:
Hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.