• Signe Juhl koncert Atlas Aarhus
  • Nikolaj Bentzon koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Unge bigbandtalenter folder sig ud.

Oplev de spirende talenter fra Jazzfabrikkens Big Band Camp 2021 under ledelse af Nikolaj Bentzon og med sangsolist Signe Juhl til et brag af en bigbandkoncert.

… Læs mere

 

Deltagerne i Jazzfabrikkens Big Band Camp øver sammen under hele Aarhus Jazz Festival, og her mødes de på scenen til kulminationen på en helt uges hårdt arbejde med masser af jazz, læring og fællesskab. De unge jazztalenter kommer fra hele landet og er nøje udvalgt blandt adskillige ansøgere.

Nikolaj Bentzon har studeret på Berklee College of Music i Boston, har været kunstnerisk leder og dirigent af Danmarks Radios Big Band og er bl.a. kendt for Bentzon Brotherhood. Han har desuden spillet med Clark Terry, Maria Schneider, Toots Thielemans, Joe Lovano, Carla Bley, Jon Faddis og mange flere. Nikolaj Bentzon dirigerer Jazzfabrikkens Big Band Camp 2021.

Signe Juhl er en af de mest eftertragtede vokalister i Danmark. I en alder af 20 år blev hun optaget på Syddansk Musikkonservatorium og har efterfølgende taget Danmark med storm i sit arbejde med DR Big Band, Sønderjyllands Symfoniorkester, Slesvigske Musikkorps, The Orchestra og Aarhus Jazz Orchestra. Signe Juhl er solist til Jazzfabrikkens Big Band Camp 2021.

Jazzfabrikkens Big Band Camp er et tiltag fra Jazzfabrikken – et treårigt regionalt udviklingsprojekt med opstart i 2019, som skal bidrage til styrkelse af den musikalske fødekæde og talentudvikling inden for rytmisk musik. Projektet har særligt fokus på talentudvikling på alle niveauer og er et samarbejde mellem Aarhus Jazz Orchestra, Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Musikskole. Jazzfabrikken er støttet af Region Midtjylland.

Links

Jazzfabrikkens hjemmeside
Nikolaj Bentzons hjemmeside
Signe Juhls hjemmeside
Aarhus Jazz Festivals hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.