• Jens Jefsen koncert Atlas Aarhus
  • Jens Jefsen Trio koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Kun få billetter tilbage..!

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 4. april (og før det den 13. december, 24. maj og 15. marts 2020) til den 6. juni. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Koncerten er flyttet fra Atlas til VoxHall. Købte billetter til Atlas-koncerten gælder naturligvis fortsat.

Bemærk: Koncerten er en siddekoncert.

16. november: Vi må desværre meddele, at Alex Riel har været nødt til at trække sig som trommeslager i Jens Jefsen Trio pga vedvarende rygsmerter og gigt. Heldigvis har trioen fundet en både værdig og kompetent afløser i form af Jonas Johansen. Forbindelsen mellem Jonas Johansen og Jens Jefsen Trio er nemlig ikke ny, idet han tilbage under indspilningerne af trioens album, Bejazzled (fra 2002), afløste Alex Riel på en håndfuld af numrene.

På foranledning af Jazzselskabet Aarhus og i samarbejde med spillestedet Atlas genopstår den legendariske Jens Jefsen Trio i sin originale besætning (1988-2002) til en unik konceptkoncert. Trioen skal i udgangspunktet fremføre albummet “Interaction”, som blev indspillet i DR’s studie 1 i Aarhus i 1990 og udgivet året efter.

… Læs mere

 

Trioens medlemmer behøver næsten ingen nærmere introduktion. Jens Jefsen (b), Uffe Steen (g) og Alex Riel (drm) er en del af Jazz-Danmarks absolutte A-hold. Tilsammen har disse tre sværvægtere et svimlende antal koncerter, albumindspilninger og anerkendelser bag sig.

Det at fremføre et specifikt album fra start til slut er et koncept, der er forholdsvis usædvanligt i jazzmiljøet. Til gengæld har det i flere år været dyrket indenfor pop- og rockgenren. Det er os derfor en stor ære og ganske glædeligt, at Jens Jefsen Trio har været nysgerrige og modige nok til at tage vores udfordring op. Der vil blive tale om en genfortolkning af materialet fra “Interaction”. Således vil musikken ganske givet flyde nye og andre steder hen, end den gjorde for knap 30 år siden. Der venter først og fremmest publikum en særdeles spændende oplevelse, der for nogen meget vel også bliver temmelig nostalgisk!

Her er hvad Gaffas anmelder skrev om “Interaction” tilbage i 1991:
“Dette er et veritabelt stjerneskud af en plade, der indeholder utrolig smuk musik, fremført med sjælden nerve. Her bliver virkelig tryllet, og selv om “Interaction” står i Jefsens navn, er det fuldt fortjent, at hans to medspillere også er fremhævet på omslaget.”

Links

Jens Jefsen Trios hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.