• Jens Jefsen koncert Atlas Aarhus
  • Jens Jefsen Trio koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

OBS: Den oprindeligt planlagte koncert søndag den 15. marts udsættes til søndag den 24. maj.

Billetter købt til den oprindelige dato gælder naturligvis også til den nye dato.

Udsættelsen sker på baggrund af de nye forsamlingsretningslinjer ifm. Corona-virus.

Bemærk: Koncerten er en siddekoncert.

På foranledning af Jazzselskabet Aarhus og i samarbejde med spillestedet Atlas genopstår den legendariske Jens Jefsen Trio i sin originale besætning (1988-2002) til en unik konceptkoncert. Trioen skal i udgangspunktet fremføre albummet “Interaction”, som blev indspillet i DR’s studie 1 i Aarhus i 1990 og udgivet året efter.

… Læs mere

 

Trioens medlemmer behøver næsten ingen nærmere introduktion. Jens Jefsen (b), Uffe Steen (g) og Alex Riel (drm) er en del af Jazz-Danmarks absolutte A-hold. Tilsammen har disse tre sværvægtere et svimlende antal koncerter, albumindspilninger og anerkendelser bag sig.

Det at fremføre et specifikt album fra start til slut er et koncept, der er forholdsvis usædvanligt i jazzmiljøet. Til gengæld har det i flere år været dyrket indenfor pop- og rockgenren. Det er os derfor en stor ære og ganske glædeligt, at Jens Jefsen Trio har været nysgerrige og modige nok til at tage vores udfordring op. Der vil blive tale om en genfortolkning af materialet fra “Interaction”. Således vil musikken ganske givet flyde nye og andre steder hen, end den gjorde for knap 30 år siden. Der venter først og fremmest publikum en særdeles spændende oplevelse, der for nogen meget vel også bliver temmelig nostalgisk!

Her er hvad Gaffas anmelder skrev om “Interaction” tilbage i 1991:
“Dette er et veritabelt stjerneskud af en plade, der indeholder utrolig smuk musik, fremført med sjælden nerve. Her bliver virkelig tryllet, og selv om “Interaction” står i Jefsens navn, er det fuldt fortjent, at hans to medspillere også er fremhævet på omslaget.”

Links

Jens Jefsen Trios hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.