Jesse Malin koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Amerikanske Jesse Malin, der i mange år gjorde sig i både hardcore- og glampunk, udviklede sig i 00’erne til at være en suveræn kunstner inden for klassisk forankret rootsrock-sanger/sangskrivning, som fortsat er den retning, han forfølger den dag i dag.

… Læs mere

 

Om Jesse Malin
Jesse Malin blev allerede som 11-12-årig frontmand i hardcore/punk-bandet Heart Attack, der i start-80’erne nåede at udgive et par ep’er og plader, inden gruppen gik i opløsning i 1984. Herefter fulgte nogle lettere rodede år, hvor Malin arbejdede på alskens vidt forskellige projekter, inden han i 1991 var med til at danne glam/punk-bandet D Generation, der op igennem 90’erne nåede at udgive tre stærkt anmelderroste album. Bandet trak stikket i 1999, men blev gendannet så sent som i 2011 med henblik på at give koncerter. Nå, men på egen hånd besluttede Malin i starten af det nye årtusinde at forfølge et nyt og anderledes udtryk – som fan af navne som Neil Young og Tom Waits stod den pludselig på klassisk forankret rootsrock-inspireret sanger/sangskrivning. Allieret med vennen Ryan Adams i producerstolen gik han i studiet og indspillede sit solo-debutalbum “The Fine Art of Self Destruction”, der ledsaget af uforbeholdent lovprisende anmeldelser udkom i 2002. Siden har Malin ikke set sig tilbage – yderligere fire studiealbum samt et live-album er det foreløbig blevet til, og her i 2015 gælder det albummet “New York Before The War”, der i skrivende marts-stund er lige på trapperne.

Beslægtede navne
Whiskeytown
Son Volt
Jakob Dylan
Golden Smog
Richmond Fontaine
Jason Isbell
Ryan Adams
Uncle Tupelo
The Jayhawks

Anmeldercitater
“Whether or not you can get with Malin’s other records is immaterial; this one should be embraced by anyone who loves rock & roll.” (All Music Guide, 2008 – læs hele anmeldelsen)

“Solid and stolid live album from glam punker turned roots rocker.” (Hot Press, 2008 – læs hele anmeldelsen)

Links
Jesse Malins hjemmeside
Jesse Malin på Facebook
Jesse Malin på Twitter
Jesse Malin på Instagram
Jesse Malin på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.