Jøden koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Nå, Jøden, så kunne du nosse dig sammen til at sende endnu en soloplade på gaden.

Jamen ja, og jeg har det da også pænt Jesus med alle dem, der går og venter på, at jeg vender tilbage til atter en tur i manegen.

… Læs mere

 

Pladen hedder “Jahudi” og er opfølgeren til soloen “Monkeyjuice” fra 2007.

“Jahudi” kommer omkring livets helt store spørgsmål som: ”hvem har taget min lighter”, ”hvorfor synes damen at troldegrene og puder pynter mere i stuen end min nunchaku-samling” eller ”hvordan kan folk dog tro at de kan dyppe samme snack i dipskålen flere gange uden at jeg går full retard dommedag på dem” – du ved, de ting, der optager os alle…

Så tag et trip på Jahudilihut-futtoget, det er en allerhelvedes anderledes tur i selskab med Jøden og hans venner Jonny Hefty, Lau (Bogfinkevej) og LillePis (BliGlad) samt scratch og samples fra vores fælles sangskat.

Nu kom der jo en Avengers-film mellem hver Thor-film, så i bedste superheltestil udgav Jøden da også “Den Fede” med rap-partneren Jonny Hefty i mellemtiden.

Yeah, “Hamrer Løs”, “Vask Dine Hænder”, “Gamle Dreng”, “Kom Igen” – der er jo næsten hits nok til en omgang Toppen Af Poppen.

“Jahudi” er rigtig rapper rap. Kringlet ordgøgl, højpandede dumheder og subjektive sandheder.

Pladens beats er kogt og krydret af DJ Static og hans legekammerat Absalon, der sammen har vævet et lydtæppe mere flyvende end Hodja fra Pjort.

Jeg glæder mig til at spille igen og optræde live med “Jahudi” for første gang samt hive bagkataloget frem. Denne aften gælder det Atlas i Aarhus.

Links

Jøden på Facebook
Instagram
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.