Jooks koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Der er gået seks år, siden Jooks sendte solopladen “Privilegeret” på gaden. I oktober 2014 vendte han tilbage ved at slå fast, hvem han er, og hvor han er, med tracket “Etableret”. Her beskrev han det at være etableret: i sin karriere, på privatfronten og i sin musik. Rap med fokus på indhold, flow og med et intelligent bid, der provokerede og engagerede. Efter tracks og tourliv med Orgi:E / Klamfyr og Suspekt og efter at have udsendt tracket “Etableret” fik Jooks blod på tanden og lyst til at indtage mere land. Derfor udkom første single fra hans seneste album, “Dyr”, i slutningen af 2014. Sangen hed “Lige Nu” og var en nat fuld af fest i både lyd og tekst.

… Læs mere

 

Jooks forklarede dengang: “Lige Nu handler om at være et sted i livet, hvor man endelig er blevet stærk nok til at ride igennem natten på ryggen af dæmonerne, uden at slippe grebet i tøjlerne. Jeg elsker at færdes i grænselandet mellem fornuft og vanvid, der hvor hæmninger slipper, og du ikke ved, hvad der kommer til at ske som det næste. Dette her er nummeret der minder os om, at det ikke altid er de dårlige sider der vinder. At man faktisk kan komme helskindet igennem natten, Og at tømmermænd faktisk bare kan være minder om verdens mest fantastiske nat – og det fortjener en fejring! Halleluja lige nu!”

“Jeg er her, fordi jeg ikke kunne lade være. Jeg have egentlig meldt mig ud. Succesen fra min første plade tærede for meget på mig. Jeg havde efter mange år i undergrunden drømt om at bryde igennem, og da det endelig skete, blev jeg revet med, og endte med ikke at kunne kende mig selv. Jeg blev deprimeret. Troede aldrig jeg skulle lave en plade igen – vejen ud af depressionen var at lave nogle musikalske videokapitler, som jeg selv lagde online. De beskriver perfekt, hvad jeg gik igennem, og hvordan jeg for længe havde kæmpet i spændet mellem hvad jeg gerne selv ville, og hvad andre forventede.”

“Efter kapitlerne hev Klamfyr fat i mig, og spurgte om jeg ikke ville lave et nummer med ham. Det blev til Mand 2.0 og en ny start. En start hvor andres forventninger blev dræbt og modet til at stå ved mig selv og mit ståsted i livet sejrede. Emil (Klamfyr) hev mig med på tour som startede på Stengade og sluttede på Arena på Roskilde foran 30.000 mennesker, og efter koncerten på Roskilde tog jeg beslutningen om at lave en plade. Jeg havde savnet letheden i spillet mellem musik og publikum, og indså at kontakten sagtens kan være ægte, så længe du står ved dig selv.”

Links
Jooks’ hjemmeside
Jooks på Facebook
Jooks på Instagram
Jooks på Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.