Jorge Cordero & Los Gran Daneses koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Club Camaleón præsenterer denne aften Cordero & Los Gran Daneses sábado på Atlas i Aarhus – Formel 1-salsa. Dette populære orkester bestående af cubanske og danske musikere lover hardcore og dansevenlig salsa.

… Læs mere

 

Meget få salsa-orkestre i Europa tør kaste sig ud i åben konkurrence med cubanske og puertoricanske bands. Jorge Cordero tager kampen op og får hjælp fra Cuba, Spanien og USA, når der skal arrangeres og indspilles ny musik. Sidste album blev arrangeret af bassisten fra Los Van Van og perkussion-delen blev indspillet i New York af de kendte brødre Quintero. Og nu er der udgivet et nyt album produceret i Miami, hvorfra nogle numre vil blive spillet ved denne koncert. Speciel pris til studerende og grupper på minimum fem personer sammen.

Siden Jorge Cordero & LGD debuterede i Miami i 1992, har orkestret turneret rundt i verden og udgivet yderligere otte album samt vundet fire World Music Awards. I dag består orkestret af flere cubanske musikere og to danske perkussionister. Det er de færreste orkestre, der evner at fastholde succesen år efter år. Jorge Cordero mestrer denne kunst. Både på scenerne i Danmark og blandt salsa-folket i resten af Europa nyder orkestret stor respekt på grund af den høje musikalske kvalitet. I forbindelse med udgivelsen af det seneste album ”Mi Universo” var flere sange fra Corderos tidligere udgivelser også kommet i rotation på radiostationerne i flere latinamerikanske lande og i Florida.

Klokken 21.30-22 er der undervisning i salsa.

Links

Jorge Corderos hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.