Cordero & Los Gran Daneses koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der gives rabat til studerende og grupper på mindst fem personer sammen – 15 kroner. Ingen dobbeltrabat.

Meget få salsa-orkestre i Europa tør kaste sig ud i åben konkurrence med cubanske og puertoricanske bands. Jorge Cordero tager kampen op og får hjælp fra Cuba, Spanien og USA, når der skal arrangeres og indspilles ny musik. Sidste album blev arrangeret af bassisten fra Los Van Van og perkussion-delen blev indspillet i New York af de kendte brødre Quintero. Og nu er der et nyt album på vej, hvorfra nogle numre vil blive spillet ved denne koncert på Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Club Camaleón præsenterer Cordero & Los Gran Daneses denne aften på Atlas, hvor der som vanligt spilles formel 1-salsa. Det otte mand store orkester bestående af cubanske og danske musikere lover hardcore salsa og inciterende toner.

Der er adgang til dansekoncerten fra klokken 20:30.

Men inden bandet går på scenen følger vi traditionen og inviterer til intro-undervisning i salsa med Susanne Siw, der med charme og en god indføring i salsa-trinene inden koncertstart vil gøre jer klar til let at tage fat på danse-udfordringerne. Introen finder sted klokken 21-22.

Turneret verden tynd

Siden Jorge Cordero & LGD debuterede i Miami i 1992, har orkestret turneret rundt i verden og udgivet yderligere otte album samt vundet fire World Music Awards. I dag består orkestret at flere cubanske musikere og to danske perkussionister. Det er de færreste orkestre, der evner at fastholde succesen år efter år. Jorge Cordero mestrer denne kunst. Både på scenerne i Danmark og blandt salsa-folket i resten af Europa nyder orkestret stor respekt på grund af den høje musikalske kvalitet. I forbindelse med udgivelsen af det seneste album ”Mi Universo” var flere sange fra Corderos tidligere udgivelser også kommet i rotation på radiostationerne i flere latinamerikanske lande og i Florida.

Orkestrets nyeste udgivelse er på trapperne.

Efter koncerten vil DJ’en holde jer fast på dansegulvet med velassorterede salsa-toner.

Links

Club Camaleons hjemmeside
Jorge Cordero & Los Gran Daneses på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.