JOSVA koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 18. februar til den 23. maj. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato. Derudover er koncerten grundet stor efterspørgsel flyttet fra Atlas til VoxHall.

Kun få billetter tilbage..!

10. maj: Vi har fanget JOSVA til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Han har lavet musik med TopGunn, produceret sange for Artigeardit, PAY og Omar og turneret med L.O.C.. JOSVA er et nyt navn på rap-scenen, men en række etablerede artister har allerede fået øjnene op for hans produktioner og tekstunivers. Det er på tide, at resten af landet gør det samme. Denne aften gæster han VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

JOSVA er 22 år, født og opvokset i Aarhus. Han er en del af pladeselskabet PAIDMEN Music, som også huser artister som Omar og Pay. Han har indtil nu kun udgivet fem sange i eget navn, men har allerede produceret musik for både TopGunn, Omar, Artigeardit og Pay.

JOSVA opdagede sin kærlighed til at skabe musik, da han var 10 år. Det startede med en guitar, men efterhånden gav han sig i kast med at spille alle de instrumenter, han kunne komme til. Han lærte også at spille trommer og klaver, og da han blev 15 år, begyndte han at producere selv. Ikke så lang tid efter startede han at rappe, særligt motiveret af hiphop-kollektivet Odd Future, hvor man finder navne som Tyler, The Creator og Earl Sweatshirt. Gennem fælles venner blev han efter nogle år introduceret til PAIDMEN Music og begyndte at producere for Omar og Pay.

Allerede nået langt

Første gang vi stødte på JOSVA som rapper var, da han featurede Artigeardits “Medicin” fra januar 2019. Herefter udgav han sin første single med musikvideo i eget navn, “Sedler”, i april 2019, og i juni 2019 kom singlen “Level Op” featuring Artigeardit. I starten af 2020 tog JOSVA med L.O.C. på Danmarksturné, hvilket ifølge ham selv var “ret vildt”. I april 2020 blev JOSVAs navn for alvor slået fast, da han sammen med Pind gæstede nummeret “En Gang Mere” fra TopGunns album “SAS”. Her spiller JOSVA også guitar på. Siden har han spillet koncert i Pumpehuset, spillet koncerter med Artigeardit og er featuring på Pinds seneste single “Jeg Har Glemt”.

I oktober 2020 udnævnte Soundvenue ham som en af de “nye danske rappere, du skal holde ekstra skarpt øje med”. JOSVA er allerede nået langt i sin korte karriere, og der er meget mere i vente.

Musikkens nuancer

JOSVAs musik befinder sig i krydsfeltet mellem hiphop, soul og R&B, og hans tekster kredser om mere end bare fester og livets lyse sider. For JOSVA er det okay at dykke ned i nedturen, i det hårde, det magtesløse og det uforståelige. Det er faktisk nødvendigt for ham. JOSVAs lyriske univers gransker ungdommens meningsløshed og indhyller lytteren i en tiltrængt melankoli. Det er svært at beskrive JOSVAs musik med en enkelt genrebetegnelse som for eksempel rap, og selv forklarer han at:

“Jeg kan godt lide at lave rap, men det er ikke fordi, jeg så ikke vil lave andet. Der er for eksempel flere af mine sange, der er mere hen ad R&B, end de er ren rap eller hiphop. Jeg laver bare det, jeg har lyst til at lave og ser, hvor det tager mig hen.”

På sit seneste udspil, “Bbybarkomforbi”, fra 6. november i år tager han os i hånden og leder os ind i R&B’ens bløde verden. JOSVA er en alsidig producer og ikke mindst en alsidig vokalist. Han mestrer både den hurtige rap som i versene på “Sedler” og de dvælende, indtrængende omkvæd på netop “Bbybarkomforbi”.

Oplevelser fra eget liv

JOSVAS sange tager udgangspunkt i oplevelser fra hans eget liv. Han noterer ofte pointer, løse tanker og tekstbidder på sin telefon i løbet af en dag. Nogle gange kommer noterne direkte med på en færdig sang, andre gange skriver JOSVA teksten færdig i studiet, mens han laver beatet. Processen med at lave en sang foregår ofte simultant – han laver beatet og teksten sideløbende.

Med sig i studiet har JOSVA især to musikere, som hjælper ham med at skabe musikken. Producer Thor Kvistgaard og Anton Radmer, som også spiller trommer for JOSVA live. Anton var blandt andet med til at indspille og producere “Bbybarkomforbi”.

Kommende album

I starten af 2021 tager JOSVA endnu et skridt fremad, når han sender sit debut-værk på gaden. Værket får titlen “Alting / For Evigt” og består af otte sange, som i tråd med JOSVAs tidligere singler kredser om det rodløse og kaotiske i at være ung. Han forklarer:

“Sangene handler lidt alle sammen om det her med at være ung og ikke vide, hvad fuck, der skal ske. Om at prøve at finde ud af hvad det hele er for noget, hvad livet handler om.”

Interview med JOSVA

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Folk kan forvente en autentisk oplevelse, hvor jeg spiller flere sange live for første gang nogensinde. Det glæder jeg mig meget til, at I skal høre. Derudover glæder jeg mig til at drage folk ind i mit univers.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Jeg kommer til at spille tracks, som folk kender, men også nogle helt nye ting. Og så har jeg inviteret nogle af mine dygtigste venner med.”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Det er efterhånden svært at huske. Men det her bliver uden tvivl federe end noget, jeg har lavet før.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Leve deres liv og have det godt. Og så kan de jo give det nye album et lyt.”

Links

JOSVA på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.