Jung koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Koncerten er grundet coronavirus flyttet til Musikhuset Aarhus. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye lokalitet.

Koncerten er desværre aflyst grundet coronavirus. Købte billetter refunderes automatisk.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 4. april til den 17. december. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Koncerten er flyttet fra Atlas til VoxHall – købte billetter til Atlas-koncerten gælder naturligvis stadig.

I oktober annoncerede Jung deres debutkoncert på Hotel Cecil i København. Alle billetterne blev revet væk på under et døgn. Kort efter annoncerede de en ny koncert i Lille Vega til foråret, som fulgte akkurat samme mønster. Nu annoncerer den danske rock/pop-trio så, at Lille Vega-koncerten rykkes op i den store sal. Samtidig bliver koncerten afsættet for bandets første danmarksturné. I løbet af april 2020 lægger Jung således vejen forbi en hel række danske spillesteder – denne aften gælder det Musikhuset i Aarhus.

… Læs mere

 

Jung er lyden af dansk 80’er-rock blandet med elektroniske elementer og tankevækkende lyrik. Bandet fortæller selv:

”Vi er alle tre meget almindelige drenge, der håber at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står overfor. Vi håber (beskedent), at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting bliver sværere. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig, men med en vision om at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lydunivers. ”

Jung er kun lige begyndt, men dømt ud fra det niveau, de har lagt for dagen indtil nu, ser fremtiden rigtig spændende ud for den danske trio.

Links

Jung på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.