Kaka Eebz Gio DJ Pharfar koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

18. maj: Vi har fanget Kaka til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Til maj går det ned, når Kaka, Eebz og Gio sammen rammer Atlas med Pharfar bag DJ-pulten. Festligheden er en del af den såkaldte HotSauceTour, og det bliver et intenst hiphop-jam med både hits og hård undergrunds-rap.

… Læs mere

 

Kaka har tændt op under dancehall-bålet landet over med hans rap og stilsikre flow og med hits som “En Sidste Sang” og “Bang Bang (Reggaejam)”. Sidste år udkom det skarptungede debutalbum ”Alle Kigger”.

Eebz betegner selv sin musik som ”afro-pop” – stærkt inspireret af blandt andre Wizkid og Akon. Med et kulturclash af gambianske rødder, opvækst på Nørrebro og tre år i England er hans lyd en unik oplevelse.

Gio udgav i slutningen af sidste år ”Kun Mig”, hvor han har Gilli med som featuring. Han er med en skarp rimeteknik og stærke beats blevet én af Danmarks mest lovende rappere på den danske hiphop-scene.

Pharfar er hele Danmarks dancehall-godfather. Udover Bikstok Røgsystem og hans egne hits har han produceret for artister som Shaka Loveless, Natasja, Wafande og selvfølgelig Kaka. På HotSauceTour’en styrer han som DJ slagets gang.

Interview med Kaka
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Koncerten i aften bliver illegal! Uden at afsløre for meget så kan jeg roligt sige, at publikum skal forvente en sindsoprivende oplevelse med fuld knald på fra første sekund!”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Spiller et nyt nummer, jeg har lavet med Pharfar, der hedder “StiffWood”, som er på engelsk. Det er jeg personligt svært glad for, da det bringer mig lidt af den der “Jamaica Vibe”, som jeg savner!”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Altså mine personlige koncerter er gået fint! Var i Skanderborg sidste lørdag og spille med band og Pharfar, og torsdagen inden det havde vi været i Ringsted med HotSauceTour og spille for fyldt dansegulv. Så meget positivt synes jeg!”

Hvad er dit forhold til aftenens øvrige optrædende – Eebz, Gio og Pharfar?
“Altså Pharfar har jeg jo kendt, siden før fanden fik sko på, så det forhold er ganske godt – kan godt lide at være afsted med Pharfar; han er altid en inspiration at arbejde med. Gio og Eebz kender jeg igennem fælles venner og miljøet. Synes, mit forhold til dem er godt! De er ligesom “en del af slænget”, hvis man kan sige det sådan! Vi havde en fed optræden i Ringsted, og jeg føler, at det her samarbejde i forbindelse med HotSauce Tour kun gør – og knytter – os stærkere sammen. Så det er mig en stor ære af have de to med, og jeg ved om nogen, at de glæder sig helt vildt, til at vise folk og ikke mindst Danmark, hvad de kan!”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er dit yndlings – og hvorfor?
“Uha, skal ærligt sige, at jeg ikke har set så super meget livemusik på det sidste, men var på Vega for et par måneder siden og se Wafande optræde – det syntes jeg var kanon fedt! Han er virkelig dygtig, og så har han et utroligt publikums-tække – meget inspirerede!”

Hvad er dine planer for sommeren og efteråret?
“I øjeblikket fokuserer jeg på den her tour, og så bliver det noget single-udgivelse. Render pt i studiet for at færdiggøre de næste ting – det er nemlig allerede et helt år siden, at jeg udgav mit album “Alle Kigger” på mit selskab YoungKaktuz Production, så føler, det er ved at være tid igen – og så kunne jeg forstille mig, at vi nok sætter en tour mere sammen til efteråret. Udover det har jeg bare tænkt mig at nyde sommeren med min datter, venner og danske musikscener.”

Links
Kaka på Facebook
Eebz på Facebook
Gio på Facebook
Pharfar på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.