Om koncerten

Bandet med den poetiske og eksperimenterende popmusik er til efteråret klar med deres andet album, ’Vokseværk’, og følger udgivelsen op med en releasekoncert på Atlas.

… Læs mere

 

Katinka har de seneste år gjort kometkarriere i kølvandet på det charmerende debutalbum ’Vi er ikke kønne nok til at danse’, som kastede flere store radiohits af sig, heriblandt ’Luftballoner’ og ’Vi er ikke kønne nok’. I maj måned i år vandt Katinka tilmed også Carl Prisen som årets komponist, ligesom de i 2017 vandt en Steppeulv i kategorien årets håb.

Til efteråret følger den stærkt imødesete albumopfølger, som har fået titlen ’Vokseværk’. Albummet markeres med to releasekoncerter, heriblandt en koncert på Atlas som bandet to gange tidligere har fyldt op.

En krads ærlighed kombineret med musikalsk eventyrlyst står i centrum for Katinkas helt særlige udtryk, og de dyder bringes videre på ’Vokseværk’, som frontfigur Katinka Bjerregaard beskriver således:

”Vi taler om, at ’Vokseværk’ er vores første voksenværk. Paletten er blevet større, fordi blidhed og forelskelse har fået plads mellem aggressioner og kærestesorger. Men det er stadig sammenstødet af følelser, som er det spændende – deraf også titlen: At det værker, når man vokser. Der er altid noget, vi som mennesker er bange for. Ellers kan vi ikke leve.”

Katinka består af: Katinka Bjerregaard (vokal, ukulele), Simon Ask Ladekarl (guitar, produktion), Marie Hageltorn Christiansen (keys, kor) og Tobias Pedersen (trommer).

Links
Katinka facebook
Katinka Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.