• Katinka koncert VoxHall Aarhus
  • Esben Munk koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der er kun få billetter tilbage til koncerten..!

19. februar: Vi har fanget Katinka Bjerregaard til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret Katinka som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Den københavnske kvartet har blandt andet vundet en Steppeulv i kategorien Årets håb (2017) og Carl Prisen i kategorien Årets komponist – pop (2018).

… Læs mere

 

I foråret 2017 kom debutalbummet fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud har kastet sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt. I efteråret 2018 udkom efterfølgeren “Vokseværk”, hvorfra første single “2000 meter i frit fald” kom i heftig rotation på både P6 Beat og P4.

Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes playlister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet.

Tekstuniverset er en vigtig del af kvartettens udtryk – alle teksterne er på dansk og er bilag og udklip fra forsanger Katinka Bjerregaards egen dagbog.

Katinka består af: Katinka Bjerregaard (vokal, ukulele), Simon Ask Ladekarl (guitar, produktion), Marie Hageltorn Christiansen (keys, kor) og Tobias Pedersen (trommer).

Tidligere udgivelser: “I Røntgen” (EP, 2014), “Lufthuller” (EP, 2016), “Vi Er Ikke Kønne Nok Til At Danse” (album, 2017). “Vokseværk” (kommer til efteråret, 2018).

Interview med Katinka Bjerregaard
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Man kan forvente en masse nye sange fra vores nye album “Vokseværk”. Det er altid så fedt for os at spille nye sange, og der er på mange måde kommet flere følelser på, for vores nye album handler om mange forskellige følelser og stadier. Det, håber vi på, kan gøre koncerten mere spændende og udfordrende. Vi vil gerne tage lytteren alle mulige forskellige steder hen.”

Hvad har I med af merch?
“Vores nyeste merch, og det er så nuttet. Det er en en lille sparkedragt, hvor der er tegnet en peanut på, for vi har nemlig en sang, der handler om min lille nevø, da han var inde i maven, til han kom ud og ændrede hele livet. Sangen heder “Peanut”, for han er en lille nød.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Det er altid svært at sige, men det er mege fedt at spille de nye numre, som vi ikke har spillet så mange gange før. Jeg er rigtig glad for at synge “Søndermarken”, fordi den er så rolig og så sangen “Grammofon”, fordi jeg bare kan tonse afsted med 100 kilometer i timen.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Det har været så dejligt at komme ud på tur igen, vi har jo holdt pause det sidste år for at lave album, og det virker som om, at vores publikum har savnet os. Vi har i hvert fald savnet dem. Folk er rigtig gode til at synge med, og så er der bare lidt flere mennesker, og det er jo mega herligt.”

Esben Munk
Esben Munk skriver sange, der handler om det at vokse op som et barn blandt voksne, der er vokset fra hinanden. Selv at blive voksen i et samfund, hvor alle de andre har glemt, hvordan det er at være barn. Gennem fantasifulde fortællinger fanger Esben Munk publikum ved at dele skrøbeligt ærligt fra bagkataloget i et levet liv.

Links
Katinka på Facebook
SoundCloud
Esben Munk på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.