Katinka Band koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Kritikerroste publikum-darlings med fængende radiohits. Katinka Band er hyldet og elsket af mange, men er først og fremmest et projekt, som er båret frem af en ukuelighed og en insisterende ægthed.

… Læs mere

 

Katinka Band markerer sig ved at være helt igennem egenrådige. Deres eksperimenterende og poetiske popmusik skabes hverken efter skabelon eller på bestilling.

Lydbilledet er organisk og personligt med referencer til den klassiske, danske sangtradition.

Stemningen er nærværende og fyldt med omsorg – men tag ikke fejl. Forsanger Katinka Bjerregaards tekster er en mosaik af både hjertelige og smertelige følelser. Følelser, som lige så vel som at varme også hellere end gerne må gøre ondt. Tekstuniverset har rod i hendes egen dagbog, men trækker tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.

Flerdobbelt prisvinder

Bandet blev dannet i 2012 og har siden gjort sig bemærket ved at vinde KarriereKanonen i 2015, en Steppeulv i kategorien Årets håb i 2017 og Carl Prisen i kategorien Årets komponist – pop i 2018.

Katinka Band udgav deres første album, “Vi Er Ikke Kønne Nok Til at Danse”, i 2017 og deres andet album, “Vokseværk”, i 2018. Herfra sparkede singlen “2000 Meter i Frit Fald” for alvor dørene ind hos P6 Beats og P4s lyttere. Samtidig har bandet turneret Danmark tyndt og gang på gang bevist, at de er et fænomenalt livenavn med både nerve og nærvær.

Nu arbejder Katinka Band på deres kommende album, som lander i 2022. Fire år er gået siden sidste album, og Katinka Bjerregaard er i mellemtiden blevet mor til tvillinger. Sammen ulmer vennerne af boblende eventyrlyst og en fælles energi for at indtage og overtage Danmark med deres på én gang atmosfæriske og dynamiske musik.

Som dine tætteste venner er Katinka Band ved din side, når du har allermest brug for det. Til at omfavne dig, når du er lykkelig. Til at trøste dig, når du er ked af det. Og ikke mindst til at ruske op i dig, når livet bliver lidt for svært, og du har brug for en hjælpende hånd. De er Simon, Marie, Katinka og Tobias. Sammen er de blot Katinka Band.

Kom Vi Løber

KOM VI LØBER vil ha’ dig med derhen, hvor det danske sprog leger med eksistensen og melodiske guitarer danser tæt med brusende synthesizers. Lone Slot Nielsens nærværende vokal følger med dig ind i den drømmende indierock, og der er altid åbent for fortolkning og eftertanke. Live giver hun med sit band krop og sjæl til musikkens og tekstens både store vidder og små kringelkroge.

Lone Slot Nielsens soloprojekt KOM VI LØBER debuterede i 2019 med albummet ”Sct. Hans”. Henover sommeren 2020 blev “Hendes Ansigt” et regulært radiohit og endte som det mest spillede nummer på P6 Beat dette år. 2021 har budt på endnu to stærke singler, “Flygtigt, forvirrende” og “Vi er sandet”, som har fået massiv airplay. KOM VI LØBERS 2. album, “Parafrase”, forventes på gaden sidst i maj først i juni 2022.

Links

Katinka Band på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.
Kom Vi Løber FaceBook
Kom Vi løber på Vimeo

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.