Kellermensch koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Kun få billetter tilbage..!

Koncerten bliver gennemført som siddekoncert, men splittes i fire, da vi grundet Corona-relaterede restriktioner ganske enkelt ikke har plads til alle billetkøbere i salen på samme tid. De to første koncerter udspiller sig allerede torsdag den 19. november, mens de to sidste koncerter finder sted på den oprindelige koncertdato, den 20. november. Begge dage åbner dørene til den første koncert klokken 17.30 (med koncertstart klokken 18.15), mens dørene til koncert nummer to åbner klokken 20.30 (med koncertstart klokken 21.15). Vi har desværre ikke mulighed for at hjælpe til med at bytte billetter mellem de forskellige koncerter, men opfordrer i stedet til, at man om nødvendigt forsøger sig på koncertens Facebook-event. Bytter man billetter, er det vigtigt, at man skriver en mail om byttet til voxhall@fondenvoxhall.dk, så vi kan få det registreret. Publikummer, der har fået billet til koncerterne den 19. november, har mulighed for at få refunderet sine billetter, hvis de er forhindrede i at deltage på denne nye dato. Ønsker man at refundere sine billetter, skal det ske ved henvendelse til vores billetudbyder, Billetten, på telefonnummer 70 20 20 96 eller mailadresse service@billetten.dk senest den 3. november.

Det vestjyske livefænomen Kellermensch puster atter liv i rockmusikken med annoncering af danske koncerter og ny bombastisk ballade. Denne aften gælder det VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

På det skæbnesvangre nye udspil “Nothing” tænder rock noir-bandet lys i det mareridtsmørke, der omslutter alt, når man mister. Singlens artwork viser omridset af en kvindeskikkelse som et billede på dét at blive forladt i et midlertidigt kaos. Men “Nothing” er i lige så høj grad en håbefuld sang om individets kamp for at indse, at ingenting ikke er ingenting, og at der altid er et lys i mørket.

Mod midten af det forgangne årti syntes Kellermensch at være opslugt af selvsamme undergrund, som de år forinden så skelsættende var opsteget fra. Oven på et ualmindeligt succesfuldt forløb med den selvbetitlede debut i ind- og udland, fulgte otte år, før det hæderkronede comebackalbum “Goliath” cementerede mørkemændene centralt som ledestjerner på den danske rockscene. Albummet med den profetiske titel udløste hos Gaffa kåringer som Årets Album og Årets Sang samt to top 3-placeringer for hele årtiet.

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken.

På scenen har Kellermensch udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke og intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og Roskilde Festivals Orange Scene. Få kan favne Copenhell og Tønder på samme tour. Et sådant band er Kellermensch.

Links

Kellermensch’ hjemmeside
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.