• Kellermensch koncert VoxHall Aarhus
  • Bellhound Choir koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det danske rock/noir-band Kellermensch og gruppens “guitar slingers” kommer med nyt, længe ventet album.

… Læs mere

Kellermensch offentliggør nyt album “Goliath” og fejrer dette med at udgive første single “Bad Sign”.

“Out of the darkness something has to grow.”

Sådan starter første linje i det danske band Kellermensch’ comeback-single “Bad Sign”. Og sikke en storslået retur til form fra et af dansk rocks største håb. De har plantet en smuk blomst et sted langt væk fra sollys.

Det er nu mere end seks år siden, Kellermensch udgav deres anmelderroste debutalbum. Bandet tog anmelderne med storm i både ind- og udland og har på deres ture rundt i Europa på store scener som Roskilde Festival, Rock Am Ring, Rock Im Park, Download Festival og så videre bevist, at de er et af de mest intense livebands. Efter en radiosession i BBCs legendariske Maida Vale studios udtalte en begejstret radiovært, Daniel Carter, “one of the greatest bands to have come out of Denmark” om bandet, der også har været nomineret til P3 Guld & Zulu Awards.

Siden Kellermensch i 2012 åbnede Roskilde Festivals Orange Scene, har bandet været optaget af arbejdet med opfølgeren til deres debutalbum – et arbejde som har taget hårdt på bandet og har været præget af skrivevanskeligheder og selvransagninger. Omsider er bandet klar med et album, som bærer den eklatante titel “Goliath” – et album, der viser et band som er blevet mere modent, modigt og sårbart. Albummet udkommer den 27. januar 2017 igennem Universal Music.

“Bad Sign” er albummets førstesingle – sangen er på samme tid smuk og truende og skildrer en persons søgen efter frihed blandt ruinerne af et forlist forhold. Der skæres helt ind til benet, og bandet viser med den sparsomme instrumentering, at Kellermensch’ udtryk er umiskendeligt og unikt.

Kellermensch er en “must-see”-oplevelse på scenen. Intensitet og desperation går hånd i hånd i et sofistikeret rock-udtryk, og frontmand Sebastian Wolffs nærvær på scenen minder sommetider om en spirituel eksorcisme. Fans af alt fra Nick Cave til Arcade Fire må ikke gå glip af denne sorte sommerfugl.

Bellhound Choir
Bellhound Choir er et alias for Christian Hede Madsen. Universet er folk noir med et groove hentet fra den amerikanske folkemusiks vugge og et tekstunivers, der kredser om de kringlede omveje, som definerer tilværelsen for os mennesker. Slideguitar, enkle sange og sulten efter det magiske øjeblik.

Links
Kellermensch’ hjemmeside
Kellermensch på Facebook
Bellhound Choir på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Anders Lund

    Verdens bedste kælder

    Verdens fedeste koncert med et af verdens bedste bands, en oplevelse man absolut ikke må gå glip af!